sotis13 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Καλησπέρα στο forum..... Θα αναφέρω ενα κλασικό πρόβλημα ( είναι πρόβλημα που βλέπω στο forum και αναφέρεται στον guest..... oταν κάνεις login για πρώτη φορά σε xp σου ζητάει user/pass και πολυ σωστά! Τι γίνεται όμως όταν ζητάει pass του guest; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί , ειδικά όταν ο guest είναι disabled.... Υπάρχει standar λύση; Το έχω αντιμετωπίσει κάποιες φορες αλλά επειδή αλλάζω πολλά δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει.... Ξαφνικά σε κάποιο restart ζητάει user/pass , αλλά όχι του guest Θα ήθελα μια εξήγηση παρακαλώ......
manosone Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Για πηγαινε my computer->right click->manage->local users and groups->users->και εκει κανε τις επιλογες σου ή διεγραψε τον εαν θες.Πες μου εαν πετυχε ετσι να το σιγουρεψω και εγω.
SOTIS Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Εψαξα πολύ και βρήκα τι παίζει...... όταν σου ζητάει pass του guest(προσοχη δεν ειναι ο local guest , αλλά ο guest του δικτύου) σημαίνει ότι για λόγους ασφάλειας θα μπείς αναγκαστικά σαν guest.Αυτό αλλάζει απο το local gpo-security options αν αλλάξεις το sharing and security model for local accounts.Το guest model είναι η περίπτωση που λέμε , το classic είναι να κάνεις logon με οπιοδήποτε λογαριασμό.Από default ta xp παίζουν με guest model , το οποίο δεν πιάνει σε domains......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.