mentorxxx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2002 σημερα πηρα καινουργια καρτα γραφικων και θα ηθελα να δω ποσα frames per second (fps) εχω στο quake 3 arena και στο wolfenstein ,υπαρχει καποια εντολη που γραφω στην console του παιχνιδιου ενω παιζω για να δω τα fps ?<p>επισης στο counterstrike ξερω οτι φαινονται τα frames με το net_graph ΑΛΛΑ παρατηρησα το εξης "κουφο" , πριν σε 1024x768 ειχα 50-60 fps ,αν ανεβαζα την αναλυση ειχα 40 ή ακομα και λιγοτερα fps ,τωρα ή 1024x768 βαλω ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ μεγαλυτερη αναλυση εχω σταθερα 72 fps !!! δεν εχω δει ποτε ουτε 73 αλλα ουτε 71, ΣΤΑΘΕΡΑ 72 fps σε ολες τις αναλυσεις !!!! τι φταιει ;;;;
Cue Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2002 Η εντολή που γράφεις στην κονσόλα είναι η εξής.<p>/cg_drawFPS 1<p>Για το άλλο που αναφέρεις, δεν είμαι και σίγουρος, αλλά πρέπει κάτι να φταίει?
mentorxxx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2002 thanks <p>σιγουρα κατι φταιει ,δεν μπορει σε 1280 αναλυση να εχω 72 και να το κατεβαζω σε 800x600 και να εχω παλι σταθερα 72 ....
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2002 Μήπως έχεις ενεργοποιήσει τον κατακόρυφο συγχρονισμό; Και μήπως και η οθόνη σου είναι στα 72Hz?
mentorxxx Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 πως ελεγχω για τον κατακορυφo συγχρονισμο ; μηπως ειναι ON απο default ;<p>η οθονη σε αυτη την αναλυση δουλευει στα 100 Hz <p>καλο το site σου,το εβαλα στα favorites
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by mentorxxx: <strong>πως ελεγχω για τον κατακορυφo συγχρονισμο ; μηπως ειναι ON απο default ;<p>η οθονη σε αυτη την αναλυση δουλευει στα 100 Hz <p>καλο το site σου,το εβαλα στα favorites </strong><hr></blockquote><p>Φίλε mentorxxx, αν έχεις κάρτα με chipάκι της Nvidia, πήγαινε στα 'Properties' του Display, μετά επιλέγεις την ταμπέλα 'Settings' -> 'Advanced'. Μετά επιλέγεις την ταμπέλα με το όνομα της κάρτας σου. Και επιλέγεις 'Πρόσθετες Ιδιότητες', και στο νέο παράθυρο επιλέγεις το 'Ρυθμίσεις OpenGl'. Εκεί θα βρεις ένα listbox (το 3ο από τα μικρά), που θα λέει δίπλα του 'Κατακόρυφος Συγχρονισμός'. Αν, δεν έχεις πειράξει ποτέ αυτή την επιλογή, θα είναι 'Ενεργοποιημένος', από default. Κάντο 'Πάντα απενεργοποιημένος', και ξαναδοκίμασε επιδόσεις στα παιχνίδια.<p>Τιμή μου να έχεις την ιστοσελίδα μου στα favorities σου!
pseira Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 den kserw an eidate sto tom's Hardware pou ekanan ena P4 2.2 overclock se 3.8! Ekei na deite posa Fps ebgale to q3 se 640x480...konteye ta 380 nomizw.... ti exete na peite? H gf4 posa 8a bgazei diladi??? 450?
mentorxxx Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 τελικα φταιει μια εντολη ,η fps_max που στο counterstrike ειναι απο default 72 <p>εβγαλα παντως και αυτο που ειπες,thanks<p>προς pseira: το quake3 θεωρηται πια παλιο ως benchmark,απο εδω και περα θα χρησιμοποιουν αλλη engine νεωτερων παιχνιδιων.<p>check www.anandtech.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.