Amra21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Ρε παιδια,οπως και τοσοι αλλοι εχω αυτο το $%@$# προβλημα με τα "κομμενα" sms απο το συγκεκριμενο κινητο. Προκειμενου να σκασω τζαμπα ευρω σε μια αναβαθμιση,αφου το μονο προβλημα που θελω να επιλυσω ειναι αυτο των sms εκανα search για το προβλημα. Ειδα πολλους να ανφερουν το smstimer αλλα δεν εβγαλα ακρη. Μπορει καποια ψυχη να βοηθεισει τον δυστυχη? Ενα link ρε παιδια για το συγκεκριμμενο αρχειακι.Απλα,καθαρα πραγματα... Η εστω να μου πει πως ειναι τελικα? smstimer η sms-timer η sms timer? Εχω μπαιλντισει πια με αυτην την ιστορια! Ευχαριστω!
OPC Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Καλησπέρα φίλε μου. Καταρχήν καλό θα ήταν να τα σκάσεις τα ευρώπουλα για την αναβάθμιση μιάς και θα καλυτερεύσουν αρκετά πράγματα στο κινητό σου ,όπως το σπαστικό bug με τα sms όπου κόβεται στους 70 χαρακτήρες αλλά και η ταχύτητα πλοήγησης στο μενού θα γίνει γρηγορότερη.Δικό σου θέμα όμως. Το έχω το προγραμματάκι που ζητάς,το είχα δουλέψει και στο 6600 όταν το είχα.Πολύ καλό και αξιόπιστο απο όσο θυμάμαι. Αν θές στείλε με pm το email σου να στο στείλω.
panagiotispsomiadis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Η ανάβάθμιση είναι δωρεάν αν είναι στην εγγύηση μέσα. 1 χρόνος είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.