Getta Robo Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Ερωτηση προς οσους ισως γνωριζουν. Εχει κανεις επαφες, εστω και μεσω τριτων, με τους συντακτες του περιοδικου Pixel Next Generation; Προσπαθω να εντοπισω τον αρχισυντακτη Ηλία Κούκουστα, εγραφε στα πρωτα τευχη του περιοδικου, και μετα ηταν στο περιοδικο Nintendo World μεχρι και το τελευταιο τευχος.
web_assasin Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Τωρα καταλαβαινω τι σημαινει να εισαι 'παλιος' στους υπολογιστες... Βεβαια εγω προσωπικα, ειμαι χαρουμενος για την εμπειρια δεκαετων που κουβαλω στις πλατες μου, την θεωρω πολυ χρησιμη... Μου λεγε γνωστός, εδειξαν σε ένα παιδάκι μια...δισκετα 3.5 ιντσων, και ξερετε ποια ήταν η απόκρισή του; "Ποιος είχε την ιδέα να τυπώσει σε 3d εκτυπωτη, το εικονίδιο του save;" και καλα..
mentoras99 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 και καλα.. Γιατι και καλα; Νομιζεις οτι οι μπομπιρες που δεν εχουν δει δισκετα στη ζωη τους, και βλεπουν ακομη το εικονιδιο που παρεμεινε, τι θα νομισουν; Μη σκεφτεσαι με τα μυαλα ανθρωπου που εζησε την εποχη, αλλα ενος νεου πλασματος που δεν το προλαβε ποτε.
seithan Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Σε κάποιο τεύχος του πιξελ είναι και η φωτο μου/μίνι συνέντευξη
Dr_73 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Ξέρει κανείς κανέναν ΑΠΛΟ ΤΡΟΠΟ να στήσει mess και να παίζει τα παιχνίδια των home ; Με ενδιαφέρουν κυρίως μέχρι το 1992 . Και άλλον emulator δεν θα είχα πρόβλημα , αλλά να είναι απλό , όχι να πρέπει να διαβάσω 3000 σελίδες .
orck Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Σε κάποιο τεύχος του πιξελ είναι και η φωτο μου/μίνι συνέντευξη Και σε καποιο αλλο ειναι το γραμμα που ειχα στειλει και ρωταγα για Amiga 1200 που ηθελα και η απαντηση τους. Ειμαι διασημος Το καλο ειναι οτι παιζει να εχω καπου τα τευχη αυτα 1
mindreader Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Σχεδον δεν πιστευω στα ματια μου με αυτο που βλεπω... http://www.public.gr/product/atari-flashback-8-gold-at-games/prod8810892pp
Koulis32 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, mindreader είπε Σχεδον δεν πιστευω στα ματια μου με αυτο που βλεπω... http://www.public.gr/product/atari-flashback-8-gold-at-games/prod8810892pp Καλό, το είχα και εγώ αλλά 90€;;;;;έλεος
mindreader Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 17 ώρες πριν, Koulis32 είπε Καλό, το είχα και εγώ αλλά 90€;;;;;έλεος Ειναι σαν να αγοραζεις 'αντικα'. Θα την πληρωσεις...
lesvos2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) το πρωτο μου ηταν MSX με yamaha midi μετα atari stf , ste, falcon κλπ. καπου το 1986-1987 Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από lesvos2018 1
Dr_73 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Αυτή η τελευταία έκδοση του 2600 έχει και παιχνίδια της activision ! Όχι μόνο της atari !!!! Οι παλιότερες δεν είχαν μόνο atari ;;
doctorser Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Στις 3/6/2017 στις 12:13 ΜΜ, seithan είπε Σε κάποιο τεύχος του πιξελ είναι και η φωτο μου/μίνι συνέντευξη ΣΕ ποιο?
mindreader Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Για εμας τους πραγματικα παλαιους κομπιουτεραδες... η νεα ταινια του Spielberg 'ready player one', παντρευει αριστουργηματικα, παρελθον και μελλον, με ενα φουτουριστικο αλλα και νοσταλγικο τροπο. Προτεινω ανεπιφυλακτα να την δειτε! 1
Virus200 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 20 ώρες πριν, mindreader είπε Για εμας τους πραγματικα παλαιους κομπιουτεραδες... η νεα ταινια του Spielberg 'ready player one', παντρευει αριστουργηματικα, παρελθον και μελλον, με ενα φουτουριστικο αλλα και νοσταλγικο τροπο. Προτεινω ανεπιφυλακτα να την δειτε! Τον είδα το σκ πραγματικά άριστη ταινία με φουλ αναφορά στην ποπ κουλτούρα και νοσταλγία για όσους έχουν προλάβει τις ωραίες αθώες εποχές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα