kurkosdr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 kurkosdr, συγκινηθηκα βλεποντας τα παραπανω φυλλα.Πριν 20+ χρόνια... οταν ψαχναμε ψύγματα για γνωσεις περι η/υ, ακομη και σε περιοδικα γενικης υλης οπως το 'Ενα'. Το ενα? Αμα μπεις στο forum του Log.gr (που καναμε παρομοια συζητηση), θα δεις οτι ειχα ηδη ανεβασει σκαναριστό ολοκληρο τευχος, μεχρι που το ακαρδο filehosting site που το φιλοξενουσε το διεγραψε. Θα προσπαθησω να το ξαναανεβασω....
akmakas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Στο φόρουμ Silogomania.com δεν αστειευώμαστε..Πέφτει πολύ δουλειά..Νέα τεύχη του Pixel είναι ελεύθερα για downolad.Τα τεύχη είναι τα 76,83.86.91.92 http://www.silogomania.com
Pytzamarama Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Το Phoenix,ηλεκτρονικο περιοδικο αποκλειστικα περι retro-computing/retro-gaming βρισκεται ελευθερο για κατεβασμα εδω.
opts Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 respect και στις αναμνήσεις και στις προσπάθειες σας για retroflashbacks
Pytzamarama Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Ανεβηκε το νεο τεύχος του Phoenix Μπορείτε να το κατεβασετε απο ΕΔΩ
vassilis5 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Αφιερωμένο Εξαιρετικά Σε όλους όσους τόσα χρόνια κράτησαν ζωντανό τόν ενθουσιασμό και τήν αγάπη μιάς γενιάς για τη μαγικο κόσμο τών υπολογιστών. Νά είστε όλοι καλά και να περνάτε καλα! Απο το βροχερό Λονδίνο, Χρόνια Πολλά και Καλή μας Χρονια Βασίλης Edo Londino 2009.zip 1
AKISHELLAS1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Tι λετε ρε μαγκες τι θυμηθηκατε .Pixel,User Amstrad 6128 κ φυσικα Amiga POWERRRRRRRRRRRRR .
johnk10 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Επιτελους ηρθε το νεο τευχος Νο7 του Another World μονο στο http://www.silogomania.com/ καθως και αλλο καρα-σπανιο υλικο και πολλες αλλες εκπληξεις σε λιγους μηνες για την υπεροχη δεακετια του ' 80 .Γι΄αυτο τον λογο μεινετε συντονισμενοι οσοι ειστε 18 και φυσικα πανω απο 30αντα++++++. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2009 από johnk10
divined Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Να αναφέρω ότι και εγώ είχα ονειρευτεί πάμπολλες φορές ότι απέκτησα AMIGA 500, όταν σαν παιδί είχα ακόμα το θρυλικό μου C64 (πάλι κάηκαν οι μνήμες του). Για να είμαι και δίκαιος όμως μου έχουν κάνει μεγάλη εντύπωση όμως και ορισμένα παιχνίδια για pc, όπως το King`s quest 6, με τη θεϊκή για την εποχή εισαγωγή του και το κλασικότατο - υποβλητικό και ατμοσφαιρικό DIG. Βέβαια δεν τα ονειρευόμουν αυτά τότε, αλλά ίσως φταίει το ότι μπόρεσα πολύ ευκολότερα να τα αποκτήσω.
opts Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Και τα 2 έχουν γίνει bookmarked : retromaniax.gr silogomania.com
Braveheart1980 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Παιδια καταφερατε μεσα στο αγριο ξημερωμα στη δουλεια να κανετε την καρδια μου να φτερουγισει C64c , Amiga , επικες μαχες με πισαδες..... Τι να πρωτοθυμηθω? Αχ,να'στε καλα παιδια!
Braveheart1980 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Παιδια καταφερατε μεσα στο αγριο ξημερωμα στη δουλεια να κανετε την καρδια μου να φτερουγισει C64c , Amiga , επικες μαχες με πισαδες..... Τι να πρωτοθυμηθω? Αχ,να'στε καλα παιδια!
Fileasf Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Πωπω όντως αυτοί οι καιροί ήταν διαφορετικοί !!! Ο CPC6128 με την πράσινη πάντα πάντα ήταν απόλυτος κυρίαρχος !!! Τα παιδιά του pixel έκαναν πολύ καλή δουλειά !!! Πρέπει κάπου στο πατάρι να υπάρχουν αρκετά από τα τέυχη αυτά!
gf030 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Πω πω ρε σεις, τωρα μολις ειδα το thread. Φανατικος Atarακιας απο το 1989 (μουσικη γαρ, pro12 pro24 cubase), επικες οι κοντρες με Amigaδες και PCαδες... Τα περιοδικα Pixel και User στις δοξες τους, σκαγαμε νυχτα ακομα στην Ομονοια να τα αγορασουμε πρωτοι, αξεχαστες εποχες
million_voices Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Εχει κανείς το 1ο τεύχος του CΓΟ; καποτε το ειχε δεμενο σε τομο μαζι με τα επομενα τευχη ο πατερας μου τι λες τωρααααααααα πραγματικα συγκινηθηκα,Spectrum και dry bread Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2009 από million_voices
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα