Προς το περιεχόμενο

Για τους παλαιούς στο χώρο των υπολογιστων(Pixel Magazine κλπ)

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 507
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ελα βρε φιλε! Και βεβαια σε θυμομαστε...

Ελα βρε παιδια, ξαναγινομαστε η μεγαλη παρεα του πιξελ μετα απο τοσα χρονια...

Πολυ χαιρομαι! :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασίλη έχω συνεργαστεί με τον Ηλία Μανεσιώτη ([email protected]) όταν έστησα ένα server στο rack του antenna. Έχετε επαφές;

Δεν είχαμε, αλλά αποκτήσαμε πρόσφατα (συνεργαζόμαστε ας πούμε), με συνδετικό κρίκο τον άλλο Ηλία του Αντέννα :)

Καλά, δεν σας πιστεύω!!!

Δηλαδή όλη εκείνη η παλιοπαρέα ξανασυναντήθηκε εδώ, μετά είκοσι έτη, που θα έλεγε και ο Δουμάς; Μεσιέ Λε Κοπύλ... Πού είσαι, μπρε, απίθανε κι απίστευτε τύπε;:-D

Τυχαία έκανα μια αναζήτηση στον Γούγλη και με έστειλε τσιφ σ' αυτό το forum. Και παραλίγο να με πάρουνε τα ζουμιά από νοσταλγία και χαρά:twisted:

Μακιντοσάς τότε εγώ, έπρεπε να έχω απέναντί μου όχι μόνο τους Ντοσάδες (Ζερβό, Πατρίκο και λοιπούς), αλλά και τους φανς της Αμίγκα και τους Αταρόβιους. Άσχετο αν βολευόμουνα όπως-όπως με SPectrum αρχικά και με Αμστραντ στη συνέχεια...

Λοιπόν, φίλτατοι... ΣΑΣ ΠΕΘΥΜΗΣΑ!!!

Αλλά για να βρεθούμε, μάλλον θα πρέπει να πάρετε τον κ... σας και να κατεβείτε Ρόδο γιατί εγώ Αθήνα ανεβαίνω πια πολύ σπάνια.

Και τότε... μπλέξαμε!

Συνάδελφε Dr. Pepperά!! :mrgreen:

Μήπως ξέρεις που δουλεύει τώρα ο Κροντηράς; Κάτι άκουσα για τεχνικός στον Alpha αλλά δεν ξέρω αν είναι ο ίδιος.

oxi o krontiras den xerw pou douleui :-?

offtopic

lol tin idea gia to userbar mou tin edwses esy. :P

psiloxafniastika pou ida to dr.pepper drinker ews otou ida kai to uk resident kai katalava... egw ti na pw pou gia na vrw prepei na paw ston thanopoulo stin kifisia kai ekei na ta pliroso 1 euro :P

Ντροπή! "Και τώρα ...μπλέξαμε", η στήλη στην τελευταία σελίδα του Pixel, κάτω από τη γελοιογραφία του μήνα, με τα μαθηματικο-υπολογιστικο-φυσικο-λογικά προβλήματα, και την απάντηση σε... καρτ-ποστάλ!

Αυγουστίνος Τσιριμώκος, να υποθέσω; ;)

...σωστά τα λέει ο φίλος spock.

Οποιος άλλος δεν θυμάται τον φοβερό και τρομερό Cyrus Mocus, ας ανατρέξει στην σελίδα 11 σε αυτό εδώ το thread, να διαβάσει τα σχόλια που έχουν γίνει. :D

Kαλωσορίζω και εγώ με την σειρά μου τον φίλτατο Τάκη στην "τρελή και παλαβή" retro-συντροφιά μας, και ελπίζω να κάνει μία μικρή επίσκεψη και στο Greek Retro Maniax.

Πολύς κόσμος θα χαρεί να του μιλήσει και απο εκεί :D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Κανενα περιοδικο ποτε δεν μπορεσε να φτασει το 'παρεϊστικο' κλιμα που ειχε το Pixel.

Πολύ Σωστά... Μη ξεχνάμε ότι όταν πρωτοβγήκε το pixel η ελληνική αγορά ήταν παρθένα στο χώρο των υπολογιστών.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Tα πολλά λόγια είναι φτώχια:

Μας το ζητήσατε και το κάναμε πραγματικότητα! Το ΠΡΩΤΟ ΤΕΥΧΟΣ του PIXEL σκαναρίστηκε και ανέβηκε στο Greek Retro Maniax (http://retro.ellhnismos.org).

Very special thanx go to: ambu_dare (scanning), Maddog (provision)!!

• Like 1

Tα πολλά λόγια είναι φτώχια:

Μας το ζητήσατε και το κάναμε πραγματικότητα! Το ΠΡΩΤΟ ΤΕΥΧΟΣ του PIXEL σκαναρίστηκε και ανέβηκε στο Greek Retro Maniax (http://retro.ellhnismos.org).

Very special thanx go to: ambu_dare (scanning)' date=' Maddog (provision)!![/quote']

Πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα το link για το πρώτο τεύχος.

είμαι και εγώ από αυτούς που είχε σχεδόν όλα τα τεύχη του Pixel και του User τότε...και αν ψάξω θα βρω κάποια...

απλά μόνο συγκίνηση με όσα διάβασα.

Σαν να ήμουν μέρος μίας παρέας που βρέθηκε μερικά χρόνια μετά.

Να είστε καλά όλοι παιδιά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...