Προς το περιεχόμενο

Koultouriarides vs Kafroi! Shoot!!!

MixalisX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paidia mias kai kata epanalipsi blepo oti ginontai diamaxes anamesa "koultouriaridon'' enandion ''Kafron" edo mesa kai xalame poles fores ta themata proteino na metaferoume edo tis diafores mas kai na xexarmaniasoume ;)

Parakalo mono as krateioume ena ipio klima....

Y.S: Min parete to kafroi prosopika, kai ego tetoios eimai. Apla opos ta painoun oi ''koultouriarides'' otan tous xarakririzoume etsi, etsi trelenomai kai ego otan me lene ''kafro, amorfoto, anef epipedou ktl"

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1) Απορια 1η) Το θυληκο του καφρου ποιο ειναι ?

2) Απορια 2η) Εγω που ειμαι και ''κουλτουριαρα'' και το ''θυληκο του καφρου'' που βρισκομαι ? Πρεπει να μπει και τριτη κατηγορια , αυτων που ειναι στην μεση .

Δημοσ.

Το ότι ένας άνθρωπος δεν βλέπει "κουλτουριάρικες" ταινίες δεν σημαίνει ότι είναι αμόρφωτος και κάφρος σε όλους τους τομείς της ζωής του.

Μπορεί κάποιος να είναι αμόρφωτος όσον αφορά γνώσεις κινηματογράφου, κάποιος άλλος όσον αφορά τη μουσική, άλλος όσον αφορά την φυσική ή τα μαθηματικά.

Το ζήτημα είναι ότι εφόσον ο κινηματογράφος (όπως και η μουσική) είναι ένα εμπορικό προιόν απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο πολλές φορές δεν έχει πραγματικό ενδιαφέρον για τον κινηματογράφο ως τέχνη.

Δημοσ.

Gia na doume poios einai koultouriaris kai poios oxi...

Loipon eida prosfata tin "epistofi" me tin proin mou (tonizo to proin giati auti me anagase na to do). Sas pliroforo oti elaxistes fores stin zoh mou barethika toso polu. Tora pragmatika den katalabaino ti to siglonistiko eixe kapoioi enthousiastikan toso polu apo auti tin tainioula..

Y.S: ousiastiko einai: to Kafri

Δημοσ.

Ασχετο . Ειπα σημερα οτι ειμαι γκαντεμω και η βασιλισσα της ατυχιας ? Οχι ?

Ε, το λεω τωρα .

4 μερες παλευω να ερθει ταχυδρομικως ενα συστημενο νορτον συμαντεκ και οταν εφτασε, μου πεταει προβλημα οταν παω να το ανοιξω ....

Υ.γ. μιας και κανουμε γραμματικη εδω - ουσιαστικο ειναι ρε παιδια ή επιθετο το καφρος κλπ ? - Παμπλο Χασαν ειναι γαΥρινα ή γαΒρινα ?

Υ.γ2. Μιας και δεν εχω δει αυτη την ταινια ειμαι καφρινα ή καφριλα ή το θυληκο του καφρου ή οπως αλλιως λεγεται τεσπα (δεν λεω κατι καινουριο για πολλους απο εδω ε ?)

Δημοσ.
1) Απορια 1η) Το θυληκο του καφρου ποιο ειναι ?

Είναι κάφρα, όπως λέμε και κάφτρα, ανάφτρα, κτλ :P

Δημοσ.

Αστρολαβε διαφορετικες καταληξεις το -φρα με τις -φτρα .

Ειδες τι κακο κανει η μονιμη ασχολια με υπερχρονισμους ?

Δεν μπορεις να κανεις διακριση των καταληξεων...

Υ.γ. εμεινα και με την απορια ποια ειναι η μεγαλη μεταγραφη γμτ ..

Δημοσ.

Arseniko : O kafros

Thiliko : H kafro (opws h malako !)

Ousiastiko : To kafriko

Ma re Paschalia, kati apories pou exeis....... :P :P

Pantws, sxetika me to topic, antipathw tous "koultouriarides" kai dieukrinizw: Ekeino to kommati anthrwpwn pou nomizoun oti epeidi eidan oles tis taineies pou exoun paixtei sta kata kairous festival (Kannes ktl ktl) nomizoun oti kapoioi einai !! Afinw asxoliasto to gegonos oti polles fores den katalabainoun gri apo tin taineia alla epimenoun na sizitoun gia autin epi wres prospathwntas na kataliksoun ti ithele na pei o poiitis....

Fisika, otan akoune gia to "Old Boy" ksinizoun ti fatsa tous (osoi tin eidan kseroun to logo) !!!

En katakleidi, thelete na milisoume gia koultoura ? As milisoume gia Fasbinter..... ;)

(to kseskisa to germaniko epitheto, alla den kserw germanika, opoios kserei as to grapsei swsta)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...