Προς το περιεχόμενο

Reboot ενώ έτρεχε το SP2

tarrasque

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο μηχάνημα μου έτρεχα το SP2 και από μαμακία μου εγκατέστησα παράλληλα ένα άλλο μικρό πρόγραμματάκι το οποίο έκανε force restart...

Το SP2 έβγαλε μήνυμα λάθους ότι έχει γίνει request για restart. Τέσπα το restart έγινε αλλά τα XP δεν bootαρουν :( Συγκεκριμένα δεν βρίσκουν το hal.dll νομίζω... Φαντάζομαι πως και να το βρω από αλλού και να το κοπιάρω θα έχει πρόβλημα και σε άλλα. Εννοείται πως δεν είχα πάρει image :-? !

Υπάρχει λύση ? Να δοκιμάσω να περάσω XP από πάνω απο τα υπάρχοντα ή να πρεπει τα ξυρίσω όλα :-x ?

Δημοσ.

Ξεκίνα το pc με F8 και δώσε την επιλογή τελευταίες γνωστές ρυθμίσεις που λειτουργούσαν, η μια επιλογή, η δεύτερη βρες winXP cd με ενσωματωμένο το SP2 και κάνε repair εκεί που θα σου ζητηθεί.

Δημοσ.
Ξεκίνα το pc με F8 και δώσε την επιλογή τελευταίες γνωστές ρυθμίσεις που λειτουργούσαν, η μια επιλογή, η δεύτερη βρες winXP cd με ενσωματωμένο το SP2 και κάνε repair εκεί που θα σου ζητηθεί.

Ευχαριστώ θα δοκιμάσω την πρώτη επιλογή.

Σχετικά με τη δεύτερη, εννοείς να βάλω το winxp cd sp2 και να του πω ξεκίνα εγκατάσταση και ως directory να του ορίσω το ήδη υπάρχον? γιατι η επίλογη repair σε πετάει, αν δεν κάνω λάθος, στην repair console για να διορθώσεις manually το όποιο πρόβλημα.

Δημοσ.

Προχωράς την εγκατάσταση δεν κάνεις format το δίσκο στη συνέχεια σε ρωτά αν θα γίνει νέα εγκατάσταση ή αποκατάσταση της υπάρχουσας. Υπ’ όψιν δεν πατάς πουθενά κανένα από τα F.

Καλή επιτυχία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...