Προς το περιεχόμενο

laptop για DJing/live

zer0king

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας, ασχολούμαι με μουσική και DJing, κι αφου βαρέθηκα πια να κουβαλάω δισκους και cd, αποφάσισα να τα περάσω όλα σ ενα laptop και να παίζω μ αυτό. Διστάζω όμως για το τι θα πρεπε ν αγοράσω.

Χρειάζομαι κατι με:

-ταχύ επεξεργαστή

-αρκετή RAM για να μην κολλήσει στη μέση καποιου set

-μεγάλη αντοχή σε δυσκολες συνθήκες [ζέστη, αναδράσεις κλπ] και γενικά γερή κατασκευή, δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω σε γραφείο

-καλή οθόνη/γραφικά για να μην ξεστραβώνομαι στα σκοταδια

-συμβατότητα με εξωτερική καρτα ήχου, εξ/κο σκληρό

-αυτονομία αρκετών ωρών ή και κάποια προστασία απο ασταθή τάση

Ο προυπολογισμός μου είναι μαξιμουμ 1500 ευρω [χωρίς καρτα ήχου και αλλα περιφερειακά]

Δεν είμαι πολυ εξοικειωμένος με το θεμα "αγορά laptop", γι αυτό η βοήθεια σας είναι πολύτιμη. Ενδιαφέρομαι επίσης και για γενικότερες πληροφορίες/tips για laptop djing/live.

Θα σας είμαι αιωνίως ευγνώμων...

zer0king

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οκ

εχω ακουσει καλα λογια για τα sony vaio αλλα και οχι τοσο καλα [σε θεματα συντηρησης, εγκατεστημένου software, drivers κλπ]

Στο θέμα της αυτονομίας, αυτό που θα θελα να ξερω είναι τι γίνεται αν σε καποιο live πέσει ξαφνικά η τάση: ενεργοποιείται αυτόματα η μπαταρία [όπως στο ups] ή το μηχάνημα ...κλατάρει;

Δώστε τα φώτα σας!

ΥΓ. Διαβάζω πολλά στο θέμα της τροφοδοσίας των laptop, οτι δηλαδή πρέπει να ναι σωστά συνδεδεμένο. Δεν είναι το πιο σημαντικό που μ απασχολεί, θα θελα ομως να μάθω και γι αυτό.

θα θελα να ξερω είναι τι γίνεται αν σε καποιο live πέσει ξαφνικά η τάση: ενεργοποιείται αυτόματα η μπαταρία [όπως στο ups] ή το μηχάνημα ...κλατάρει;

ναι, η μπαταρία ενεργοποιήται αυτόματα

• 2 εβδομάδες αργότερα...

δεν απαιτει κ 2 καρτες ηχου ωστε να ακους το τραγουδι στο αλλο deck?

na bgazeis prog me laptop mono me bataria den pezei...

o fwtismos ktl ti sxesh exeis 8a nai pantoy skotadia k 8a xei esi terma fws sthn o8onh?

oso gia tash reymatos an 8a pesei ennoeite pws gurnaei aytomata se bataria xwris na katalabeis..an k 8a to xeis katalabei apo tous enisxytes,fwta ktl ktl

asxoloumai me djing ta teleutaia 10 xronia kai sinithizo na paizo me laptop edo kai 5 xronia...gia na eisai ok kai xoris problima xriazesai ena forito me p3 sta 1000 kai pano,arketi mnimi (512+) kai disko analoga me ta komatia pou thes na koubalas..litourgiko win2000 kathoti poio elafri kai poio sigouro apo ta winxp kai mia 2i karta ixou oste na bgazeis 2 stereo e3odous gia ton mikti..poli kali lisi einai tis creative i usb plus me kato apo 50 euro..auti exo ki ego gia ikanopoiitiko apotelesma...apo software me to pcdj red tha eisai pliris.toulaxiston emena auto me bolepse para poli...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...