Sanctu82 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Na tin deis man anepifilakta... molis tin eida kai exo pathei plaka.... i mousiki ependisi pou exei ginei einai isos apo tis kaliteres pou eginan fetos... to cast apistefto... kai omos tin Sandra Bullock den tha tin anefera stous rolous pou diakrithikan stin tainia! Min xanete to xrono sas sto psaximo apla deite tin!
chill Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Εμένα με είχε φάει ένα κολλητάρι να του την βρώ γιατί είχε μια εργασία πάνω σε αυτήν στην σχολή του. Στράβωσα, νευρίασα, την τύχη μου έλεγα θα αφιερώσω μια ημέρα στην dsl για μια ταινία που ούτε ξέρω, ούτε καν έχω ακούσει κάτι γι'αυτήν. Καμιά μούφα ασυζητητί πίστευα. Μέγα λάθος τελικά μια που η ταινία είναι πάρα μα πάρα πολύ καλή. Κρυφό διαμάντι θα την χαρακτήριζα!!!!! Επιτέλους και μια κοινωνική ταινία μέσα στο χάος των παραμυθιών και των εφέ. Ποιά Sandra πλάκα κάνετε? Την Esposito δεν την πήρατε γραμμή μου φαίνεται. Μετά την Mendes έρχεται και αυτή. Αχ ρε λατινική+κεντική αμερική με τα ωραία σου!!!!!!!!
dim_b Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Ποιά Sandra πλάκα κάνετε? Την Esposito δεν την πήρατε γραμμή μου φαίνεται. Μετά την Mendes έρχεται και αυτή. Αχ ρε λατινική+κεντική αμερική με τα ωραία σου!!!!!!!! Η Jennifer Esposito έχει ρίζες στην Ιταλία (αχ ρε Μεσόγειος με τα ωραία σου )
kirileman Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Σχετικά ξεχασμένο θέμα, αλλά μόλις πριν λίγες μέρες βγήγε σε dvd. Μετά από 4 απανωτές πατάτες τις οποίες επέστρεψα χωρίς να ολοκληρώσω και κλαίγοντας τα λεφτά μου, ο Θεός με αξίωσε να δω μια ταινιάρα, έστω σε dvd (ίσως να ταν καλύτερα έτσι). Σούπερ. Δεν γράφω τίποτα άλλο (κατά το "δεν μεταδίδω άλλο").
Sorath Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Κι εγώ μόλις χθες την είδα. Πραγματικά πολύ καλή ταινία, με σκηνές με αρκετή ένταση. Αξίζει να την έχει κάποιος στην συλλογή του.
mentor Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Να κάνω κι εγώ το θετικό σχόλιό μου καθώς μόλις χθες το βράδυ είδα την ταινία. Καταπληκτική! Καταπληκτικό και το σάουντρακ. Αξίζουν για τη συλλογή μας και τα δύο!
john1987 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Να προσθεσω και εγω οτι ειναι μια απο τις πιο "ανθρωπινες" ταινιες που εχω δει...πραγματικα σε αγγιζει...
KaizerSoze Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Molis simera tin eida... Yperoxo tainiaki an kai misi wra afou teleiwsei katalabaineis oti panw-katw ,den to lew koinotypies/kapoios eipe oti perimene perisotera apo ton writer to MDB,les kai Million Dollar Babies den exoume dei mpolika/,to lew "taxw-skeftei-kairo-monos-mou".Einai omws toso kalogyrismeni kai me entones skines kai erminies pou toulaxiston stis 2 para kati wres pou krataei den vgaineis xamenos. Pantws marese pou emeine makria apo tin Kolympithra tou Kalou kai tou KakouApithani i skini me ta niggeria pou afou epi 5 lepta ta xwnoun dikaia stous leukous kai vrizoun tin Bullock pou apefyge 2 arapades lene -"Kanonika emeis eprepe na fovomaste stin geiutonia twn leukwn.Giati omws den fovomaste"? -Thanai giati exoume pistolia -A,nai kai vgazoun ta opla kai klevoun to amaxi.Isws to point tis tainias Pantws i katadeixi tis agnoias,tiw dimourgias stereotypwn kai tou fovou ws aitia tou ratsismou maresan poly perisotero apo auto pou leei kai o Flenegan oti "Xerw oti yparxoun mpolikoi logoi pou yparxoun 8 fores perissoteroi mauroi stin fylakh alla still...".Apefyge na "athwwsei" tous ypaitious tou ratsismou me to na ta rixei sta getto kai tin exathliwsi. BTW mia erwtisi gia osous katakrinoun tin ennoia tou koinotypou[pros theou,eimai apo tous fanatikous tou periergou,tou prwtotypou,tou kainouriou sto sinema,einai kanoniki erwtisi]: Apoti exw akousei to Brokeback mountain den arese poly ws tainia,asxeta me to thema.Protimatai tainies san to Brokeback-etsi kietsi kai idieteres se thema-i san to Crash-koinotypi alla idietero se styl
kirileman Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Αυτό μου θυμίζει το "ξανθιές ή μελαχρινές"; Η δική μου απάντηση είναι "όμορφες και sexy". To ΒΜ άρεσε πολύ σαν ταινία.
antreas18 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Tin eida xtes...ti perimena poli kaliteri apo auta pou eixa akousei kai mou fanike metria!asxeta omos apo auto oloi oi ithopoioi paizoun kala
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Πολύ ωραία ταινία! Μόλις την είδα! Είχε πολλές σκηνές που με συγκλόνισαν (και δεν την είδα και σινεμά). Αυτός ο συνδυασμός που έκανε, όπου έβαζε μια νοσταλγικό-αισιόδοξη μουσική μαζί με κάτι σκηνές "Παναγιά μου!" έβγαζε ένα πολύ αλλόκοτο συναίσθημα που το βρήκα εξαιρετικά πρωτότυπο. Μου θύμισε κάπως το Magnolia (στο οποίο όμως έλειπε το παραπάνω συναίσθημα, αφού η μουσική και το μονταζ εκεί, σε έκανε να νιώθεις ότι τρέχεις). Από ερμηνείες δε μπορώ να πω ότι ξεχώρισα κάτι ιδιαίτερο. Μου άρεσε πάντως κυρίως το γεγονός ότι όλοι οι χαρακτήρες αντιμετωπίζονται ανθρώπινα. Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί και μάλιστα αυτό το έργο το πλασάρει με ωραίο τρόπο. Στην αρχή έχεις μια αίσθηση ότι "Α! Αυτοί πρέπει να είναι οι κακοί που φταίνει για όλα", μετά λες "Πωπω! Τελικά μάλλον είναι οι άλλοι" και στο τέλος όλα είναι γκρι. Τίποτα δεν είναι μαύρο και τίποτα δεν είναι άσπρο. Πολλά συν γι'αυτό στην ταινία. Το σενάριο μου άρεσε πάρα πολύ. Από τις λεπτομέρεις μέχρι το γενικό συμπέρασμα. Από την πρώτη ατάκα της ταινίας ένιωσα ότι κάτι ιδιαίτερο έχει να πει ο σκηνοθέτης-σεναριογράφος.
john1987 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Για μενα επαξια κερδισε το Οσκαρ παντως...Ειδικα σε σχεση με το BBM ειναι πολυ καλυτερο.Και αυτο που ειπατε,δεν εξαπλουστευει τα πραγματα εχοντας το μοτιβο του καλου κ του κακου...
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Το brokeback δεν το έχω δει ακόμα. Αλλά υπάρχει η πιθανότητα λόγω θέματος να μου ξινίσει. Μου άρεσε όμως η φωτογραφία (ότι έχω δει από τρέιλερ κτλ)
john1987 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Ναι ειναι το μονο καλο που εχει.Φωτογραφια και σκηνοθεσια.Αν και δε με πειραξε τοσο το θεμα,δεν μπορω να καταλαβω τις καλες κριτικες που πηρε.Το Crash με αγγιξε πολυ παραπανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.