MariaTs. Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Μετά από 10 μέρες έχω adsl σύνδεση! Internet σύνδεση δεν είχα και έμπαινα με κάρτα! Έτσι μαζί με την adsl έγινε και η internet σύνδεση. Πήγα στον ΟΤΕ πήρα το μόντεμ (Τelindus 13xxV1' Ethernet & USB Router) καθώς και το dvd για τη σύνδεση στο διαδίκτυο. Στο σπίτι, συνδέσαμε το μόντεμ. Μπήκα στην my.otenet και ενεργοποίησα τον λογαριασμό μου. Αυτά έκανα μέχρι τώρα. Από κει και πέρα το ...χάος. Τι πρέπει να κάνω ακόμα για να ξέρω ότι μπαίνω με adsl; Και στην μπάρα εργαλείων θα βλέπω το ίδιο εικονίδιο της ΟΤΕnet, ή αλλάζει; Σας παρακαλώ βοηθήστε την άσχετη! :?
doc1000 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Καλά ρε Μαίρη... Δεν ήξερες , έ δε ρώταγες πριν αγοράσεις?... Ποιό επώνυμο modem δε μπορούσες να αγοράσεις!... Για να ξέρεις ότι μπαίνεις στο internet με adsl αρκεί να βλέπεις σελίδες όπως του insomnia! Φαντάζομαι ότι αγόρασες και πακέτο συνδρομής OTEnet? Αν ναι συγχαρητήρια! Ακριβότερη δε μπορούσες να αγοράσεις! Εφόσον το modem είναι router όπως λες δε χρειάζεται να πατάς εικονίδιο "connect to" όπως με το dialup. Αρκεί να ανοίξεις τον υπολογιστή και είσαι ήδη μέσα! Το router δεν διακόπτει τη σύνδεση ακόμα και αν εσύ κλείσεις τον υπολογιστή. (*) Άκου εκεί Telindus! Είσαι σίγουρη ότι λέγεται έτσι? Πίστευα ότι μόνο alcatel kai intracom modems έδινε ο κωλο-ΟΤΕ... ΑΛήθεια πόσο το πήρες? Γιατι με 60 euro θα έπαιρνες ένα απ' τα καλύτερα (USRobotics 9105)
NiCkReD Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 αν ανοιξεις το pc και μπεις σε μια σελιδα κατευθειαν, τοτε ναι εισαι με dsl τα στοιχεια που εβαλες θα τα βαλεις και μετα στο πινακα ελεγχου του router. ανοιξε μια σελιδα και πληκτρολογησε http://192.168.1.1 με τους γνωστους κωδικους. θα πας εκει που λεει configure και θα βαλεις εκει που στα ζηταει. μετα submit και εισαι οκ τι κανεις μετα? απλα κατεβαζεις απεριοριστα
MariaTs. Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Τότε είμαι εντάξει! doc1000 Φαντάζομαι ότι αγόρασες και πακέτο συνδρομής OTEnet? To OnDSL Economy είναι πακέτο; Δεν νομίζω! Άκου εκεί Telindus! Είσαι σίγουρη ότι λέγεται έτσι? Είμαι σιγουρότατη! Το καλύτερο δεν το σημείωσα όμως: Είναι κινέζικο! NiCkReD ευχαριστώ! Τα έκανα! Απλά νόμιζα ότι έκανα άλλα αντ' άλλων! __________________________________ Και κάτι τελευταίο' στην μπάρα εργαλείων βλέπω ένα εικονίδιο όπως της OTEnet, αλλά γράφει 'Τοπική Σύνδεση 2'. Είναι εντάξει;
doc1000 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Πρόσεξε μη σου ανατιναχθεί το modem λέω εγώ και μείνεις με κανα καλώδιο στο χέρι...
raider Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 εχω ενεργοποιημενη τη γραμμη εδω και 2 μερες(αιτηση 15/7 ενεργοποιηση 20/7 με σαββατοκυριακο ενδιαμεσα)!το θεμα ειναι οτι ακομα δεν μου εχει αναψει το λαμπακι με σημα το @.εινα φυσιολογικο αυτο;δοκιμασα σε ολες τις μπριζες τηλεφωνου του σπιτιου αλλα τιποτα.αφαιρεσα τις τηλεφωνικες συσκευες μηπως εχουν καμια σχεση με τα φιλτρα αλλα τιποτα.καμια ιδεα τι μπορει να φταιει;
MariaTs. Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Πρόσεξε μη σου ανατιναχθεί το modem λέω εγώ και μείνεις με κανα καλώδιο στο χέρι... Το ωραίο είναι ότι έκανα και πλάκα στον υπάλληλο, όταν είδα το 'made in China'! Άνοιξε το κουτί, κοίταξε όλα τα περιεχόμενα του, υπήρχε και η ένδειξη ότι είναι όλα δοκιμασμένα! Και με καθησύχασε! :neutral: Στο μεταξύ όταν το τοποθετήσαμε στον υπολογιστή, αμέσως λειτούργησε! Και όλα τα λαμπάκια του ...πρασίνισαν! Λειτουργεί άψογα μέχρι τώρα κι ελπίζω να συνεχίσει έτσι! :grin:
MariaTs. Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 εχω ενεργοποιημενη τη γραμμη εδω και 2 μερες(αιτηση 15/7 ενεργοποιηση 20/7 με σαββατοκυριακο ενδιαμεσα)!το θεμα ειναι οτι ακομα δεν μου εχει αναψει το λαμπακι με σημα το @.εινα φυσιολογικο αυτο;δοκιμασα σε ολες τις μπριζες τηλεφωνου του σπιτιου αλλα τιποτα.αφαιρεσα τις τηλεφωνικες συσκευες μηπως εχουν καμια σχεση με τα φιλτρα αλλα τιποτα.καμια ιδεα τι μπορει να φταιει; Τώρα τι να σου απαντήσω κι εγώ; Ο άντρας μου το τοποθέτησε έχωντας από κοντά και το βιβλιαράκι με τις οδηγίες! Πέρασε και τον driver και αυτό ήταν! Δεν το λύνεις και να το τοποθετήσεις πάλι απ'την αρχή' ακολουθώντας βήμα-βήμα τις οδηγίες τοποθέτησης! Λέω εγώ τώρα! Άσχετη είμαι' δεν ξέρω κάτι άλλο που να σε βοηθήσει! Ίσως κάποιος άλλος να μπορέσει να σε διαφωτήσει! :neutral:
OPC Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 εχω ενεργοποιημενη τη γραμμη εδω και 2 μερες(αιτηση 15/7 ενεργοποιηση 20/7 με σαββατοκυριακο ενδιαμεσα)!το θεμα ειναι οτι ακομα δεν μου εχει αναψει το λαμπακι με σημα το @.εινα φυσιολογικο αυτο;δοκιμασα σε ολες τις μπριζες τηλεφωνου του σπιτιου αλλα τιποτα.αφαιρεσα τις τηλεφωνικες συσκευες μηπως εχουν καμια σχεση με τα φιλτρα αλλα τιποτα.καμια ιδεα τι μπορει να φταιει; Τηλ στο 134 και δήλωση βλάβης.Θα σου ελένξουν την γραμμή για να δούνε αν το πρόβλημα είναι στον πΟΤΕ.Αν σου πούν ότι όλα είναι οκ,τότε ξανασέταρε την σύνδεση στο modem μήπως και κάτι κάπως κάποτε έχει πατηθεί λάθος...
raider Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 μαλλον εχει προβλημα το μοντεμ.εκανα hardware reset στο μοντεμ και μου ειπαν οτι αν δεν αναψει το λαμπακι να δηλωσω προβληματικο μοντεμ στο 121.
NiCkReD Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 εχω ενεργοποιημενη τη γραμμη εδω και 2 μερες(αιτηση 15/7 ενεργοποιηση 20/7 με σαββατοκυριακο ενδιαμεσα)!το θεμα ειναι οτι ακομα δεν μου εχει αναψει το λαμπακι με σημα το @[/b'].εινα φυσιολογικο αυτο;δοκιμασα σε ολες τις μπριζες τηλεφωνου του σπιτιου αλλα τιποτα.αφαιρεσα τις τηλεφωνικες συσκευες μηπως εχουν καμια σχεση με τα φιλτρα αλλα τιποτα.καμια ιδεα τι μπορει να φταιει; εσυ περιμενεις το @ και αυτοι σε εχουν γραψεις στα @@ τους :P υπομονη
NiCkReD Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Τότε είμαι εντάξει! doc1000 To OnDSL Economy είναι πακέτο; Δεν νομίζω! Είμαι σιγουρότατη! Το καλύτερο δεν το σημείωσα όμως: Είναι κινέζικο! NiCkReD ευχαριστώ! Τα έκανα! Απλά νόμιζα ότι έκανα άλλα αντ' άλλων! __________________________________ Και κάτι τελευταίο' στην μπάρα εργαλείων βλέπω ένα εικονίδιο όπως της OTEnet' date=' αλλά γράφει 'Τοπική Σύνδεση 2'. Είναι εντάξει;[/quote'] ευχαριστησης μου
OPC Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 μαλλον εχει προβλημα το μοντεμ.εκανα hardware reset στο μοντεμ και μου ειπαν οτι αν δεν αναψει το λαμπακι να δηλωσω προβληματικο μοντεμ στο 121. Ξανπέρασες τις ρυθμίσεις μέσα ? Και εγώ είχα παρόμοια πρόβλημα παλία,δεν μπορούσε να κλειδώσει στον πΟΤΕ και έφταιγε η εντελώς ότι να'ναι συνδεσμολογία που είχα κάνει στα καλώδια.Τα ξήλωσα όλα και τα ξαναπέρασα και βουαλά,κλείδωσε αμέσως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.