laskos0 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Καλησπέρα.. Περίεργο πρόβλημα έχει εμφανιστεί το τελευταίο διάστημα στο Pc μου..Υποψιάζομαι Kaspersky antivirus ως υπαίτιο , αλλά δεν έχω αποδείξεις γι αυτό.. Λοιπόν κάθε φορά που μπαίνω ιντερνετ ανοίγω - πριν συνδεθώ - τους 3 σωματοφύλακες μου.Zone alarm firewall,Spy Sweeper και Kaspersky antivirus..Όταν προσπαθήσω να συνδεθώ δεύτερη φορά(χωρίς να έχω κάνει restart στον υπολογιστη μου, εννοείται) δε μπορώ να ανοίξω καμιά σελίδα , ούτε να συνδεθεί ο messenger , ούτε να κατεβάσω μηνύματα με το Outlook...Το μύνημα που βγαίνει είναι:Could not locate remote server .....Μετά από ένα restart μπορώ και συνδέομαι κανονικά Προκειμένου να κάνω αυτή τη διαδικασία κάθε δεύτερη φορά που πάω να μπω ιντερνετ είπα να ρωτήσω εδώ μήπως κάποιος έχει κάποια γνώση επί του θέματος.. Ευχαριστώ
NiCkReD Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 βασικα την 1η φορα κλεισε για λιγο το firewall, μηπως δε γινεται κατι καλα.... βασικα μην τρεχεις τπτ και δες αν μπαινει...μετα ανοιγε ενα ενα και θα δεις τι φταιει
laskos0 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Οκ διαπίστωσα ότι έφταιγε αυτός που νόμιζα..δηλαδή ο Kaspersky 2006..Το θέμα είναι έχει κάποια ρύθμιση γι αυτόν, υπάρχει κάτι που να διορθώνεται ή θα πρέπει να καταφύγω σε παλιές εκδόσεις του που δεν είχα πρόβλημα ;
NiCkReD Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 δεν εχω βαλει τον καινουργιο για να δω τι παιζει....ειμαι με τον προηγουμενο και δεν μου παρουσιαζει προβλημα οποτε,αν θες να εχει τον κασπερ δοκιμασε κανα παλιοτερο
tatos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 file laskos0 pia version tou kasp exis??? apo oti ksero i teleytea ine ayti pou exo(5.0.372) kai mou douleyi komple! bebea na kseris oti to kasp den sinergazete apolita me allous kodikes firewall((apo oti exo akousi-apo problimata allon)...ixa kapote kai ego to zone alarm(mou douleye telia den mporo na po)alla meta katefiga sto kasperky antihacker 1.7.130 opou kata ti gnomi mou ine kalitero apo to zone alarm(gnomi mou panta)....kai kati allo..an exis tin teleytea ekdosi tou kasp exi ena option to opio legete stealth mode,an to exis energopioimeno isos den exi sosti sinergasia me to zone...isos....apenergopoiiseto kai des ti paizi.....kai kati teleyteo....sto post soou les "ton teleyteo kairo" mipos kati exis bali,piraksi i tropopoiisei kai sti teliki den ftei kanenas apo tous tris guards sou???
laskos0 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 H έκδοση που έχω είναι η "Kaspersky Anti-virus 2006 Beta"...Αν και beta , είναι τελείως stable και λίγο ελαφρύτερο απο το 5.0.372...Με το Zone μου είχε γράψει κατα την εγκατάσταση ότι πιθανον να έχει προβλήματα συνεργασίας , αλλά συνεργάζονται άψογα. Δυστηχώς δε θυμάμαι να έχω κάνει καμιά παρέμβαση εγώ στις ρυθμίσεις του μηχανήματος μου... Το antihacker είναι λίγο κουραστικό (κατά τη δική μου γνώμη) γιατί με πρήζει -ακόμα και όταν παω να ανοιξω φάκελο με πρήζει με ερωτήσεις και βαριέμαι να φτιάχνω κανόνες για κάθε τι που θέλω να κάνω στο pc μου...Το Antihacker μοιάζει να είναι ο "manager" των Windows...Δεν κάνουν τίποτα πια χωρίς να το εγκρίνει αυτός ...Εν τέλει τώρα το απενεργοποίησα (περιλαμβανόταν στο Anti-virus) και ελπίζω αυτό να ήταν η αιτία... Ευχαριστώ για τις συμβουλές
tatos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 tipota...kai kati allo isos ine off topic apla epidi ine sti koubenta aftis tis selidas...apo pou katebases to 2006 beta??exo bri ena link alla den ine mesa apo to episimo site?ine stable kai an ine trial period i full becuze of beta?? thanks kai sorry ean tixon ine off topic
laskos0 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 tipota...kai kati allo isos ine off topic apla epidi ine sti koubenta aftis tis selidas...apo pou katebases to 2006 beta??exo bri ena link alla den ine mesa apo to episimo site?ine stable kai an ine trial period i full becuze of beta?? thanks kai sorry ean tixon ine off topic Λοιπόν για το από που το κατέβασα θα λάβεις ειδοποίηση προσωπική :wink: Η άδεια του είναι μέχρι 26/11/2005 , καθώς τότε περίπου θα βγεί η stable stable (!) έκδοση...Πάντως αυτή στο σύστημα μου είναι πολύ stable ...check it yourself
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.