Προς το περιεχόμενο

wd mh me afhneis...

gesy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia thelw th gnwmh, exw ena wd 40ari kai edw kai merikes meres otan einai se normal operation stamataei kai kanei restart. o hxos pou akougetai apo mesa einai san na kanei failure o sklhros. to exei kanei kamia dekaria fores auto alla meta douleuei kanonika, exw dokimasei hirens gia hhd regenarator deixnei oti to ftiaxnei kai meta ta idia. kunhghsa th westerdigital me munhmata: mou esthlan ena tool.

to ekane kai shmera. exw koitaxei gia ious, trojan tipota. lete na ta paiksei se kana mhna kai na thelw allo?

y.g. otan ksekinaei apo restart ta xp kanoun automata scan gia bad sectors

Δημοσ.

Kαι γω το είχα πάθει παλιά με έναν 20GB Quantum. Τότε νόμιζα ότι τα είχε φτύσει ο δίσκος. Τον έβαλα όμως σε άλλο σύστημα και δούλευε κανονικά :shock: και ακόμα ζει και βασιλεύει.

To συμπέρασμα που έβγαλα τότε είναι ότι το τροφοδοτικό είχε αρχίσει να πεθαίνει και δεν έδινε σωστές τάσεις.

Δημοσ.

Αν οντως εχει παθει κατι ο σκληρος σου,τοτε στειλε τον RMA στη WD. http://support.wdc.com/ Eγω εχω εναν 80αρι και δεν τον εχς στειλει ακομα.Εχει χαλασει εδω και 5-6 μηνες.Ας ελπισω να τον στειλω συντομα.

Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα το εξής: φτάξε ένα RMA, όπως λέει και ο manosone, και σαν περιγραφή βάλε ότι το PC κάνει restart μόλις συνδέσεις το συγκεκριμένο δίσκο. Πάρε backup ότι χρειάζεσαι, πακετάρησέ τον και στείλτον για αλλαγή. Δεν νομίζω να σου φέρουν καμία αντίρηση αν ο δίσκος είναι σε εγγύηση. (Μπορείς να το checkάρεις με το Serial Number που αναγράφεται στο πάνω μέρος του δίσκου.)

Sam.

Δημοσ.

αφου ακουγεται μεταλλικος τοτε ειναι στα τελευταια του.backup και πηγαινε τον απο εκει που τον πηρες, και αν ειναι μεσα στην εγγυηση, νομιζω οτι ειναι 3 χρονια οι περισσοτεροι, ζητα καινουργιο.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...