Προς το περιεχόμενο

Περιεργο μηνυμα λαθους.....

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρακαλω πολυ την βοηθεια σας..

Οταν ξεκιναει ο υπολογιστης αλλα και κατα την διαρκεια της λειτουργιας του το πιο κατω μηνυμα λαθους εμφανιζεται (οχι παντα).

'' The instruction at ''0x7c150e8d'' referenced memory at ''0x00000108''.

The memory could not be ''read'' .

Click OK to terminate the program

Click CANCEL to debug the program

Μερικες φορες οταν λεω ΟΚ η CANCEL η συνεχιζει την λειτουργια ο υπολογιστης

η με μερικες φορες με πεταει εξω... Καμμια ιδεα ?????

Exω τα ΧΡ με sp1

Δημοσ.

Τρέχεις κάτι συγκεκριμένο και σου πετάει το σφάλμα; Ή σε ανύποπτο χρόνο; Μήπως τρέχει κανά adware από πίσω το οποίο δεν "καθάρισες" εντελώς και κρασάρει;

Δώσε πληροφορίες να ψαχτούμε :)

Δημοσ.

φιλε savvasha .....oxi δεν τρεχω τιποτα συγκεκριμενο οταν το βγαζει....

φιλε Me_My_Self_And_I μπορω να κανω ''καπακι'' επανεγκατασταση η θα γινει μπαχαλο ??

Δημοσ.

φιλαρακο οι αιτιες ειναι μπορει να ειναι πολλες αλλά κατα πασα πιθανοτητα software problem...

Εμενα οποτε μου εχει πεταξει "The memory could not be ''read''" συνηθως ειχα Ιο.

καποια φορα κιολας αφου το πεταγε μου εσκαγε και μια αντιστροφη μετρηση απ το 45 και μου εκανε reboot το PC ...

Πιστευω πως με ενα φορματ θα εισαι μια χαρα, αλλα να τρεξεις πριν το φορματ και κανενα αντιβαηρους στα υπολοιπα παρτισιονς ... ;)

Δημοσ.

Κάνε update στο antivirus και μετα βαλτο να κανει scan ολο τον Η/Υ. Αν δεν βρει τίποτα ανοιξε και κλεισε 2-3 φορες το outlook αν στο κανει παλι ειναι κατα 99% ιος. Διαφορετικα μαλλον ram.

Δημοσ.

Αν το μήνυμα σού παρουσιάζεται συχνά καί σε διαφορετικά προγράμματα,τότε να τσεκάρεις τις μνήμες σου.

Αν εμφανίζεται σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα προσπάθησε να το κάνεις reinstall.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...