Προς το περιεχόμενο

Tft 19''

petros pepe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

8elw na agorasw mia poly ma para poly kali TFT 19''.

Kamia idea? Den 8elw na exei panw tis speakers k tetoia sinafi. Na einai apla o8oni. me dvi eksodo k na exei kalo response time 12 i 8 s.

Apo xrimata eimai diate8imenos na dwsw arketa. Mou aresei na exw kali o8oni. (an ginete na einai black)

Thank you

• Super Moderators
Δημοσ.

h sygkekrimenh BenQ einai epieikws a8lia...xamhlo contrast kai apo oti vlepw 16.2m kai oxi 16.7m colours...ara TN Panel pragma pou shmanei MAKRYA apo emas...

Δημοσ.

Egw exw thn Samsung 913N, exei kai kali timi einai kai 8 ms...

Kai einai xrwmatos silver-black.

An 8eleis pantws piotita kai den se niazoune ta xrimata protinw kai egw EIZO, apo tin sigekrimeni SAMSUNG den exw kanena problima.

Δημοσ.

Για μένα κορυφαία λύση και ταυτόχρονα πολύ προσιτή είναι η Fujitsu-Siemens C19-4. Το mindfactory.de την έχει τελική τιμή 295?. Εχει το ολοκαίνουργιο panel της AU Optronics, contrast 800:1 και 8ms response. To μόνο αρνητικό είναι οτι δεν εχει DVI. Αν θέλεις DVI και λίγο καλύτερη ποιότητα, πας για την Viewsonic VP191b. Είναι 160 ευρώ ακριβότερη.

Σχετικά links:

http://www.mindfactory.de/cgi-bin/MindStore.storefront/DE/Product/7750346

http://www.behardware.com/articles/572-3/19-lcd-monitor-survey-4-8-ms-tn-ips-va.html

Δυστυχώς καμμιά απο τις 2 δεν κυκλοφορεί ακόμα Ελλάδα, οπότε πρέπει να την "ψάξεις" απο ξένα e-shop. Το mindfactory είναι πολύ αξιόπιστο, προσφέρει με κάποια χρήματα παραπάνω ελεγχο για καμμένα pixel. Εγώ έχω ψηθεί και απο βδομάδα παραγγέλνω την C19-4.

Aπο την στιγμή που το οικονομικό δεν είναι πρόβλημα, εγω θα πήγαινα για την Viewsonic VP191b. Είναι και σε μαύρο χρώμα που θέλεις. Πρόσεξε όμως γιατί η Viewsonic έχει κάνει την εξυπνάδα να κυκλοφορεί 2 μοντέλα με το ίδιο ακριβώς όνομα. Το καινούργιο μοντέλο με το καινούργιο panel που αναφέρω παραπάνω ξεχωρίζει απο το παλιό με ενα αυτοκόλλητο που έχει εξω απο το κουτί που λεει "8 ms".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...