Προς το περιεχόμενο

Obscure...

Dj_kourampies

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενδιαφερον ακουγεται. μολις τελειωσα το still life κ παρολο που ειναι υπερβολικα μικρο κ με τελειως καθοθηγουμενο interaction, ηταν μια αρκετα ευχαριστη εμπειρια, λογω πολυ ενδιαφεροντως σεναριου, μικρων απαιτησεων, κ ελλειψης λογοκρισιας.

το obscure τι πραμα ειναι? ειδα καποια shots, κ μου φαινεται οτι ειναι το ιδιο στυλ (prerendered 2d γραφικα κ 3d χαρακτηρες), αλλα σε αναλυση 1024Χ768. ειναι οντως ετσι? το στορυ αξιζει? να το κατεβασω? :P

Δημοσ.

Φίλε μου έχω αρχίσει εδώ και λίγες μέρες να παίζω το obscure. Δεν έχει καμία σχέση με το still life. Είναι άλλο είδος παιχνιδιού. To still life ήταν καθαρά adventure. To obscure είναι σε στυλ resident evil. Έχει καλά γραφικά και ατμόσφαιρα κατά τη γνώμη μου, εναλλαγή στους χαρακτήρες που χειρίζεσαι, αλλά δεν νομίζω ότι είναι κάτι το εξαιρετικό. Πάντως αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί κανείς μαζί του. Το σενάριο είναι απλό. Ένας φοιτητής χάνεται και οι φίλοι του ψάχνουν να βρουν τι έχει συμβεί.

Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο.

Δημοσ.

εχει φαση το obscure. πολλοι λενε οτι ειναι απλο παιχνιδακι. ισως μπορει να ειναι αλλα ειχα φαει χοντρο σοκολημα :) και το τελειωσα σε μιαμιση μερα. υποθεση εχει ως εξης, 1 μαθητης χανεται στο σχολειο. την επομενη μερα οι φιλοι του μενουν στο σχολειο να τον ψαξουν, καθως ψαχνουν ανακαλυπτουν οτι το βραδυ στο σχολειο γεμιζει τερατα. τα τερατα ειναι μαθητες οι οποιοι ειχαν χαθει και αυτοι και καναν πειραματα πανω τους. τα τερατα πεθαινουν ή με μολύβι (οπλο δηλαδη) ή με το φως.αξιζει να ασχοληθει καποιος γιατι ειναι ευκολο και δεν χανεσαι.εχεις 5 χαρακτηρες(μαθητες) και μπορεις να περνεις μεχρι 2 μαζι σου και μετα να αλλαζεις. αν καποιος μαθητης πεθανει δεν τρεχει καστανο αλλα μολις το τερματισεις δεν θα εχεις ξεκλειδωσει πολλα mods του παιχνιδιου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...