Προς το περιεχόμενο

protaseis player

ThundeR_21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paides gia sas

Mhpws gnwrizete kapoio kalytero programma apo media player, creative mediasource, musicmatch,winamp gia na anaparagwgh kai egrafh mousikwn kommatiwn mp3 MONO. Thelw epishs na exei thn dynatothta sync me forhto mp3 player.

Psaxnw gia kati allo giati pisteuw oti einai arketa baria programmata kai exoun arketa problhmata se sync me mp3 players.

Ean den iparxei allo, eseis poio xrhsimopoieitai kai giati.

Euxaristw!

Δημοσ.
gia na anaparagwgh kai egrafh mousikwn kommatiwn mp3 MONO

αυτο μπορει να το κανει και ο νερονας ;)

Thelw epishs na exei thn dynatothta sync me forhto mp3 player.

σε αυτο θα σε γελασω...

Δημοσ.

Να προτεινω εναν εναλλακτικο player - κορυφαίο και ελαφρύ - και εγώ..

Τον Quintessential Player..FREEWARE :)

Η έκδοση 4.51 (η τελευταία stable έκδοση) δεν έχει δυνατότητες (παίζει ωστόσο να έχει κάποιο addon,δε ξέρω) synchronizing , ωστόσο με χρήση nero addon γράφει cd ενώ κάνει encoding τραγουδιών..

Τα θετικά του : ελαφρύς , και κυρίως εργονομικός..Νομίζω ότι σε αυτά ξεπερνάει άνετα τους υπόλοιπους players που αναφέρεις..Έχει και κάποιες δυνατότητες

αυξημένες για editing τραγουδιών..Αυτά τα καλά.

Ψήνεται μια ακόμα beta έκδοση με αυξημένες δυνατότητες για διαχείριση βιβλιοθήκης και ίσως synchronizing (δεν την έχω πολυψάξει)..

Το link για τον player είναι :

http://www.quinnware.com/

Προτείνω να τον δοκιμάσουν κι άλλοι αυτόν τον player..Αξίζει νομίζω

ΥΓ: Οχι δεν ανήκω ούτε στην ομάδα ανάπτυξης του , ούτε ο μπατζανάκης μου δουλεύει στην εταιρεία (freeware πρόγραμμα είναι άλλωστε τι λεφτά να του προσφέρει η εταιρεία αυτή; :) ) . Αλλά ρε παίδες..SAVE THE FREEWARE COMMUNITY!!!

Δημοσ.

@ laskos0

To exw dokimasei to Quintessential Player kai ontws einai fobero programma.

Distixws den prosferei dynatothta sync me forhto mp3 player :(

Elpizw sthn epomenh tou ekdosh na exoun prosthesei sync feature

Δημοσ.

Χαίρομαι που δεν είμαι μόνος που του αρέσει αυτός ο player! :) Πάντως σε μια 'δοκιμή' που έκανα στην τελευταία του έκδοση , μοιάζει να έχει "πλουτίσει" πολύ..κάτσε όμως να τη σταθεροποιήσει λίγο να δούμε τι γίνεται..

Πάντως εγώ έχω εντυπωσιαστεί για το γεγονός ότι ένα τόσο καλό πρόγραμμα ,άμεσα συγκρίσιμο με τα ισχυρά του είδους όπως winamp κτλ , παραμένει freeware!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...