Προς το περιεχόμενο

Service Pack 1: Aporia....

Dark_Sage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Pisteua pws eixa katebasei to Service Pack 1...

Ti ennow? Sto control panel sto Add/Remove progs. einai mesa kapoia programmata(patches) pou lene KB-xxxxx kapws etsi k mesa se mia parenthesi (SP1)...

To paraxseno einai otan piga na egatastisw ena programma poy theli Sp1, mou leei oti de to exw....

1) Pws borw na mathw poia arxeia apoteloun to sp1...na dw poia patch exw k na siblirwsw me kapoia poy isws de exw katebasei...

2) Any ideas anyone?

Δημοσ.

Τα αρχεία στύλ KB-xxxx είναι συνήθως τα patches τις μαμάς MS, λογικά δεν το έχεις κατεβάση. Δεν ξέρω κατα πόσο είναι ισοδύναμα το να περάσεις όλα τα patches, με το να περάσης το SP1. Αλλά γιατί δεν περνάς κατευθείαν το SP2 (υποθέτω ότι έχεις XP)... λογικά μπορείς να βρεις το SP2 σε κάνα περιοδικό αφού να το κατεβάσεις μάλλον δεν παίζει λόγο μεγέθους (~256ΜΒ)

Δημοσ.
το sp αποτελειται απο patches.....ta patches δεν αποτελουν το sp ;)

Μα... ακριβώς!

Η μαμά MS πλέον δεν προσφέρει updates για τα xp που δεν έχουν εγκατεστημένο sp1 ή sp2. Προτείνω να βάλεις το sp2 κατευθείαν (περιέχει κ το sp1). Αν δεν έχεις γνήσια win xp προσοχή όμως!

/sc

Δημοσ.

Μερικά serials που εχουν κυκλοφορήσει ευρέως (κάποιος να πιάσει αυτόν τον Εβραίο...) είναι "κλειδωμένα" και δεν μπορείς να εγκαταστήσεις το sp2

• Super Moderators
Δημοσ.
Μερικά serials που εχουν κυκλοφορήσει ευρέως (κάποιος να πιάσει αυτόν τον Εβραίο...) [...]

Κορυφαίο! :D

Όλοι διδασκόμαστε από την Άντζελα... :-P

Δημοσ.

Εγω σε οτι συστημα έχω περάσει το SP2 πέρασε κανονικά... Αρκεί να το έχεις κατεβάσει (προφανως να το έχεις σε CD).

Αλλά ακόμα καλύτερα ευκαιρία για ένα φορμάτ, και μία φρέσκια εγκατάσταση με το SP2 included....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...