Προς το περιεχόμενο

Usb

alhtakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μηχάνημα παλιό Celeron 1,3 ghz και θέλω από τη θύρα usb να βγάλω 2 ακόμα.Μου δουλεύει μόνο η μία θύρα και μου χρειάζονται ακόμα 2 τουλάχιστον.Ξέρει κανείς καμία πατέντα?

Δημοσ.

Νομίζω γίνεται με πατέντα και μπορείς να τις βγάλεις και μπροστά αν θες,πράγμα που θα σε βολεύσει πολύ γιατί οι πίσω είναι άβολες ειδικά αν θέλεις να βάλεις-βγάλεις σκληρό δίσκο usb...

Δημοσ.

Οπως είπε και ο Kenzone, θές ένα usb hub. Το συνδέεις σε μια θύρα και βγάζει τέσσερις. Πρόσεχε όμως να αγοράσεις με δικό του τροφοδοτικό κι όχι απλά να παίρνει ρεύμα από τη usb θύρα του PC.

Δημοσ.

Παλιό μηχάνημα = usb 1.1 μόνο :(

Αν από αυτήν την μία δώσεις παροχή σε usb hub τότε ότι και να συνδέσεις επάνω θα δουλεύει στο ποιό αργό και παλιό 1.1 ΑΛΛΑ και θα μοιράζεται το bandwidth με τις υπόλοιπες συσκευές με αποτέλεσμα όταν θα χρειαστεί να λειτουργήσουν όλες μαζί να έχεις πολύ χαμηλή ταχύτητα και πιθανό πρόβλημα.

Η καλύτερη λύση είναι να πάρεις μία καρτούλα PCI usb 2.0 όπου ΚΑΙ θα έχεις υποστήριξη στο νεώτερο και ταχύτερο πρότυπο ΚΑΙ καλύτερη διαχείρηση των συσκευών που θα συνδέσεις... ;)

Δημοσ.
Παιδιά υπάρχει άλλος τροπος εκτός από PCI καρτά να έχω USB 2 στο PC???

Καλά κινέζικα μιλάμε; :smile:

Αν το m/b σου υποστηρίζει USB2 τότε θα έχει πάνω στο m/b έξτρα pins για να βγάλεις τις εξόδους με slot που είχε μέσα στη συσκευασία του.

Αλλιώς όπως είπαν τα παιδιά με usb hub (εφόσον είναι USB2 οι ενσωματωμένες στο m/b θύρες αλλιώς θα δουλεύει 1.1 ) ή κάρτα PCI USB2.

Δημοσ.
οπότε πάω για αλλαγή m/b!!!

???????????????? :shock: :shock: :shock: :shock:

Θα δώσεις δηλαδή χ ποσό για νέο μπόρντ και άλλα χ για νέο επεξεργαστή και άλλα μερικά χ για νέες μνήμες και φυσικά μερικά χ ακόμα για νέο τροφοδοτικό και ίσως και κάτι ακόμα για νέο κουτί μόνο και μόνο για να έχεις USB2.0 ????????

Πλάκα κάνεις ρε φίλε? :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.
Καλά κινέζικα μιλάμε; :smile:

Αν το m/b σου υποστηρίζει USB2 τότε θα έχει πάνω στο m/b έξτρα pins για να βγάλεις τις εξόδους με slot που είχε μέσα στη συσκευασία του.

Αλλιώς όπως είπαν τα παιδιά με usb hub (εφόσον είναι USB2 οι ενσωματωμένες στο m/b θύρες αλλιώς θα δουλεύει 1.1 ) ή κάρτα PCI USB2.

Extra pins δεν νομίζω να έχουν όλες οι μητρικές.Είναι ακριβώς δίπλα από όπου συνδέονται οι usb θύρες που βγαίνουν στο κουτί?Slot δεν είχα στη συσκευασία της μητρικής αλλά βρήκα ένα στο e-shop να αγοράσω με μικρό κόστος.

Δημοσ.
Extra pins δεν νομίζω να έχουν όλες οι μητρικές.Είναι ακριβώς δίπλα από όπου συνδέονται οι usb θύρες που βγαίνουν στο κουτί?Slot δεν είχα στη συσκευασία της μητρικής αλλά βρήκα ένα στο e-shop να αγοράσω με μικρό κόστος.

Oι καινούργιες μητρικές έχουν σχεδόν όλες έξτρα pins γιατί συνήθως υποστηρίζουν από 6+ usb θύρες, firewire, spdif κλπ για τα οποία δεν υπάρχει χώρος στο back panel.

Στις περισσότερες, αυτά βρίσκονται κοντά στις pci θύρες και προς την άκρη του μπόρντ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...