Προς το περιεχόμενο

Αναλογικη Τηλεφωνία-Υπάρχει ακόμα???

lagatzik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να σας ρώτήσω αν υπάρχουν μέρη στην ελλάδα που να έχουν ακόμη αναλογικά τηλέφωνα.

Υπαρχει κάποιος τρόπος να διαπιστώσω αν η τηλεφωνική μου γραμμή είναι αναλογική?

Επίσης αν έχω αναλογική ισχύει ακόμη ότι μπορώ να έχω internet(όχι ΕΠΑΚ) με μια μονάδα ανά κλήση (όπως παλιά)? Με τη σύνδεση?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ο λογαριασμος του οτε στην πρωτη σελιδα, πανω δεξια αναφερει τον τυπο της συνδεσης. Σε μενα για παραδειγμα λεει ΨΗΦΙΑΚΗ. Το βλεπω λιγο χλωμο να εχουν μεινει μερη στην Ελλαδα που να δουλευουν με αναλογικες γραμμες.

Δημοσ.

γεια σου!ΟΧΙ . Ολα τα Αστικα Κεντρα είναι ψηφιακα .(προοδος ε?)

...πολυς κοσμος το μπερδέυει με το αναλογικο σημα...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Pragmatika egw pou exw thlefwno kai se ena xwrio pou einai entelws apomakrysmeno apo ton politismo einai pshfiakh h grammh!De nomizw na exoune 3emeinei analogika..pantws wraies epoxes tote,me ena 10riko milagame h mpainame internet gia wres..meta hr8e o epak kai h xronoxrewsh :(

Δημοσ.

Thimame kana xrono prin baloun ta psifiaka, imouna thessaloniki fititis kai me Internet.

Epiana tis tromeres taxitites ton 19.200 !!!

Kai otan piga ston OTE sto Faliro gia blavi mou eipan "ola tha lithoun me ta psifiaka kai me tin xronoxreosi pou einai amelitea"

Tote den ipopsiastika ti tha akolouthouse....

Δημοσ.

Γιατι, υπαρχουν και ψηφιακες γραμμες στην Ελλαδα??

Ολες αναλογικες ειναι, απλα ο ΟΤΕ χρησιμοποιησε μια πιασαρικη λεξη (ψηφιακα) κι εβαλε χρονοχρεωση. Απλα παρεχονται καποιες επιπλεον υπηρεσιες, οπως αναμονη, εκτροπη κλπ.

Το δικτυο του ΟΤΕ ειναι ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Γιατι' date=' υπαρχουν και ψηφιακες γραμμες στην Ελλαδα??

Ολες αναλογικες ειναι, απλα ο ΟΤΕ χρησιμοποιησε μια πιασαρικη λεξη (ψηφιακα) κι εβαλε χρονοχρεωση. Απλα παρεχονται καποιες επιπλεον υπηρεσιες, οπως αναμονη, εκτροπη κλπ.

Το δικτυο του ΟΤΕ ειναι ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ![/quote']

... μην τα ισοπεδωνουμε ολα παιδια... κ μην μπερδευομαστε με το αναλογικο σημα ( σημα κεντρου ) που ακουμε..

.. για να εχουμε αυτες τις ευκολίες (χρονοχρεωση,αναμονη,εκτροπη,συνδιασκεψη κτλ ) είναι αποτέλεσμα ψηφιακου κυκλώματος !!!

Τα παλαια ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ κέντρα (πχ ραβδεπαφικα) λειτουργούσαν με ΠΑΛΜΟΥΣ κ ουδεμία συζήτηση για παραπανω ευκολίες. (παλμοχρέωση μεσω αλλου μηχανηματος..)

Ετσι λοιπον δεν ειναι τοσο πιασαρικη η λεξη "ψηφιακη συνδεση" κ ουτε παρεχονται "τοσο απλα" επιπλεον υπηρεσιες...

Δεν καταλαβαινω τι σημαινει "το δικτυο του ΟΤΕ ειναι αναλογικο" .

Ακομη κ οι συγκεντρωτες γραμμων στα χωρια εχουν γινει ψηφιακοι... (απο οσο ξερω) ή τα pcm δουλευουν βασει πολυπλεξιας...

κοιτα να δεις, διαφημηση που κανω στον ΠΟΤΕ...!!! :)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
pantws wraies epoxes tote,me ena 10riko milagame h mpainame internet gia wres..meta hr8e o epak kai h xronoxrewsh :(

Πολύ ωραίες εποχές!! κάπου στο 95-96 πρέπει να ηταν!

Δημοσ.

Θεσσαλονικη ηταν μεχρι 96 αν θυμαμαι καλα, επαιζαν και οι περιοχες... Προλαβα παντως και επαιζα Doom 2 και Duke καλωντας εγω τον φιλο μου (αυτος ειχε ψηφιακη γραμμη) με τις ωρες ριχνοντας μονο μια μοναδα. Και εννοειται η τηλεφωνικη συνδεση απευθειας απο PC σε PC κι οχι μεσω internet ηταν πολυ καλυτερη και χωρις διακοπες.

Μετα ηρθε η ψηφιακη γραμμη, δηλαδη χρεωση, κι ο λογαριασμος του ΠΟΤΕ ξαφνικα 10-πλασιαστηκε! Τα κερδη του ΠΟΤΕ απο τη μια στιγμη στην αλλη ξαφνικα 10-πλασιαστηκαν και κανενας δεν μπορουσε να κανει τιποτα, λεγανε, ε γινανε ψηφιακες οι γραμμες και σας παρεχουμε υπηρεσιες... Τι μας λες, το ζητησε κανεις? Και γιατι δεν ελεγθηκαν οι τιμοκαταλογοι του συγκριτικα με παλιοτερους απο τους αρμοδιους? Πως επιτραπηκε τετοια σφαγη?

Γι αυτο λεμε οτι ο συγκεκριμενος οργανισμος προκειται για την μεγαλυτερη ΑΠΑΤΗ στα χρονικα της ελληνικης αγορας που μαλιστα συνεχιζει να μας κλεβει προτιμοντας να πληρωνει και τα προστιμα στην ΕΕ... Γιατι απο τοτε ο ΠΟΤΕ γλυκαθηκε, και πλεον το μονοπωλιο το φυλαει σαν τα ματια του.

ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!

Δημοσ.

Υπάρχουν ακόμα αναλογικές γραμμές κάπου σε ξεχασμένα ορεινά μέρη της επαρχίας. Επίσης αν δείτε ο ΟΤΕ στον επίσημο τιμοκατάλογο αναφέρει ακόμα την χρέωση για τις παλιές γραμμές των αναλογικών κέντρων οπότε προφανώς και υπάρχουν ακόμα. Στην Ελλάδα έχουμε πολλά απομακρυσμένα μέρη που δεν έχει φτάσει ακόμα το ψηφιακό κέντρο.

Δημοσ.

η αλητεια τους υπαρχει ακομα σιγουρα

σε συγγενη μου (αθηνα) λενε οτι δεν μπορουν να βαλουν αναγνωριση κλησης

το ψηφιακο τους μαρανε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...