Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 ti na po re gamoto, i diki mou skepsi einai pos tha eprepe na bgaloun kati se cartridge. etsi oste na min yparxoun problimata me ta "diabasmata" ton drives kai mixanika meri (mias kai an sou pesei kato - den nomizo na "ponesei" ligo), alla ti na kaneis? Pos allios tha proothousan ta UMDs?? :/
nickritikos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 ΠΑΙΔΙΑ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!!! ΚΑΝΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ Reply ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Socratis_g Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 ΠΑΙΔΙΑ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!!!ΚΑΝΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ Reply ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιατί δεν το γράφεις εδώ?
mpampis81 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Έχω το Psp Go N10004 έχει την 5.70 έκδοση και δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα στι internet. Timed out μου γράφει η σύνδεση. Παιδεύομαι εδώ και 3 ώρες, βοήθεια :-( και με κλειδί κ με χωρείς κλειδί δεν μπαίνει!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.