Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 oraia , opote kai ego ta exw o,ti exei bgei kai ta dino kai 10euro! lol j/k
Dark_son20 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 15 euro ta dinei dld mesa se stickaki?
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Paidia paizei ena problima me PSP pou agorase filos mou. Kapou diabasa isos kai edo mesa sto insomnia, pos kapoia PSP exoun problima kataskeuis sta koubia tous. Tou filou mou, ola douleuoun kanonika, mono pou to koubi me to tetragono, an kai paizei mia xara ktl, deixnei na min exei "koubosei"? kala. Einai kapos san poio exogkomeno kai kanei kai diaforetiko ixo apo auton pou kanoun o kyklos, to trigono kai to X kai exei kai kapos diaforetiki esthisi sto click pou kanei. Episis fainetai ligaki kai i asimenia plaketa tou PSP pou einai kato apo ta koubi dtin akri tou koubiou. Pira sto sony service simera kai mou eipe o typos ekei, pos an paizei kanonika to koubi den boroun na tou allaxoun to PSP! Kapoios me to idio problima? Kapoia gnomi? Den einai ypoxreomenoi na to allaxoun?
clairvoyant Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Τώρα που το λες και σε μένα κάνει διαφορετικό ήχο (ελαφρώς). Είναι γνωστό το θέμα, και είχα την εντύπωση πως τα Ευρωπαϊκά psp δεν είχαν το συγκεκριμένο πρόβλημα. Τουλάχιστον έτσι είχα διαβάσει σε ξένα forums (ότι τελικά το πρόβλημα λύθηκε). Όμως, διαβάζοντας σχόλια για την παρουσίαση του λευκού PSP, μου έκανε εντύπωση πως αναφερόταν ότι λύθηκε το πρόβλημα με το κουμπί αυτό. Επομένως μπορεί να έχει λυθεί μόνο στο άσπρο. Υποχρεωμένοι να το αλλάξουν φαντάζομαι δεν είναι, ειδικά αν το πρόβλημα σχεδίασης υπάρχει σε όλα τα μαύρα PSP που κυκλοφορούν μέχρι σήμερα. Αν κάποια στιγμή κολλήσει βέβαια (όπως έχει συμβεί σε κάποιους), τότε σίγουρα θα πρέπει να το αλλάξουν. Εγώ ελπίζω αυτό το Σάββατο να καταφέρω να πάω στο Χαλάνδρι για αλλαγή. Όλο το λέω και το λέω.. ενδιαφέρον θα έχει να κάνω τόσο δρόμο (1:45' το υπολογίζω) και να μου πουν ότι δεν μου το αλλάζουν.. loool.. Τέλος πάντων, nuxx αν πάω θα ρωτήσω και για το κουμπί και θα σου πω.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 "ειδικά αν το πρόβλημα σχεδίασης υπάρχει σε όλα τα μαύρα PSP που κυκλοφορούν μέχρι σήμερα." oxi file mou, mono tou filou to parousiase. Den einai se ola. Exo dei pano apo 25 maura PSP euro kai ola itan ok, ektos tou filou mou. Kai to ekane ex'arxis, den to dimiourgise o filos mou to problima. Gia poio logo tha pas sto Xalandri na sto allaxoun? Gia to koubi i gia kati allo? Sou kollise mipos to koubi?
clairvoyant Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Όχι, για τα pixel (έχω μπόλικα καμμένα). Αν πάντως μιλάς για διαφορετικό πρόβλημα από το συνηθισμένο, ίσως πρέπει να του ρίξουν μια ματιά στην αντιπροσωπεία.
RoadHog Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 @nuxx: Έχω το ίδιο "πρόβλημα". Η αίσθηση είναι διαφορετική στο τετράγωνο κουμπί. Επίσης δεν ξέρω αν το παρατήρησες αλλά αν το πατήσεις στο κάτω μέρος του, δεν μπαίνει όλο μέσα όπως πρέπει, αλλά βυθίζεται το μισό. Αυτό που λές οτι φαίνεται κάτι ασημένιο (σαν ίσιο σύρμα από την αριστερή μεριά, σωστά; ) δεν νομίζω να είναι πρόβλημα, και στου αδερφού μου (που δουλεύει κανονικά) έτσι είναι. Στου φίλου σου ο αναλογικός μοχλός δουλεύει κανονικά; Σε εμένα δεν είναι τόσο "smooth" όσο πρέπει. Όταν το κάνω σιγά-σιγά προς τα δεξιά είναι σαν να "κομπιάζει". Στην Sony που πήρα κι εγώ τηλέφωνο μου είπαν το ίδιο πράγμα και για τον μοχλό και για το κουμπι... "άμα δουλεύει δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα..."
gherudos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Στην Ελλάδα ζούμε τι περίμενες ν ακούσεις.Μπορείς να στείλεις ένα email στα κεντρικά και να τους ενημερώσεις γι αυτό το πρόβλημα και ακόμα να τους ενημερώσεις για την αντιπροσωπεία που δεν σε εξυπηρετεί,πίστεψε με θα τους βάλεις στη θέση τους.Τουλάχιστον αυτό έκανα εγώ με την ΝΟΚΙΑ η οποία δεν με εξυπηρετούσαν στην αντιπροσωπεία της πόλης μου,πήρα ένα τηλέφωνο στην ALPHA COPY (NOKIA) και όλα λύθυκαν δια μαγείας,ίσως να τους απείλισαν ότι θα τους κλείσουν ποιός ξέρει.Μα είναι δυνατόν να πάω 6 φορές το ίδιο κινητό για επισκευή και να μου το χαλάνε ακόμα περισσότερο????
poromenos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 paidia vrika mia SanDisk Memory Stick PRO Duo 1GB EINAI SIMVATI ?NA TIN PARO?TIN EXI KANIS SAS?
dreaming123 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 paidia vrika mia SanDisk Memory Stick PRO Duo 1GB[/url'] EINAI SIMVATI ?NA TIN PARO?TIN EXI KANIS SAS? Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα... Αλλά για 100% στείλτους ένα email θα έχεις άμεση απάντηση...
clairvoyant Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δεν θα έχει πρόβλημα, έχω ακριβώς το ίδιο stick... cheers.
dipsa Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Parte alla akoustika Όντως τα ακουστικά του PSP έχουν 'κόφτη' και θέλουν άλλαγμα. Πάντως (και για να μή πετάτε λεφτά άδικα σε ακουστικά της πλάκας) κάντε λίγο καιρό οικονομία, πηγαίντε μια βόλτα από τη SHURE και δοκιμάστε τα E2, E3 και Ε5 τα οποία είναι canalphones. Πανάκριβα, αλλά υπερευαίσθητα, φορητότατα και θα τα έχετε μιά ζωή !
PeterGR Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Μήπως ξέρετε σε ποιό φάκελο στο memory stick πρέπει να βάλω video mpeg? Έχει για μουσική, εικόνες αλλά όχι για video. Επίσης, η IR θύρα του PSP δουλεύει με laptop, κινητά ή μόνο με άλλο PSP?
sargos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Ta videakia thelei na ta kaneis prota mpeg4 kai meta na ta baleis sto root tis memory stick: MEMORY STICK |__MP_ROOT |__100MNV01 |__M4V12345.MP4 (movie) |__M4V12345.THM (its thumbnail)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.