Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Sto multidrama oi apateones to exoun 259euro......... entaxei den einai da kai ta trela lefta ta 10euro, alla giati na to exoun pio akriva?
myrmidon Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Είδα στην ιστοσελίδα τους ότι μπορείς να πας να το δεις και αν κάνεις προπαραγγελεία σου δίνουν και μια θήκη της logitech δώρο. Πήγα Στουρνάρη,όντος το είχαν εκεί,μάλιστα είχαν 2 PSP και το παιδί εκεί έβαλε και στα 2 το ίδιο παιχνίδι και παίξαμε διπλό. Μου είπαν ότι αυτά που έχουν εκει είναι για demo μόνο και το ευρωπαικό θα έρθει 1 Σεπτεμβρίου. Το είχα λιγουρευτεί εδώ και καιρό και ήδη ήθελα να αγοράσω και ένα mp3 player,οπότε είπα να το συνδυάσω και με φορητή παιχνιδομηχανή και το προ-παραγγειλα στα 250 ευρώ. Φυσικά είχα ρίξει μια ματιά πρώτα και τι παίζει με την τιμή,όπου παρατήρησα ότι στο εξωτερικό παίζει αυτή την στιγμή 250$(US) και 289€ Ευρώπη(PLAY.COM),μιλόντας φυσικά για το value pack. Υποθέτω πως το PLAY θα πουλάει κάποια από τις US OR JAPAN εκδόσεις. Δεν πιστεύω ότι θα πέσει η τιμή του κάτω από 250€.Ασε που είδα και στο MULTIRAMA ότι το δίνουν 259€ και μάλιστα με την ένδειξη ότι η τιμή μπορεί να αλλάξει.Καλά αυτοί περιμένουν κάποιος να το προπαραγγείλει χωρίς να ξέρει ακριβώς την τιμή του!!!! Θα πάρω και δώρο και την θήκη της LOGITECH(απαραίτητη η θήκη για το psp),γλυτώνοντας έτσι άλλα 20€.
Socratis_g Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Hallo.Πώς παίχει το ιαπωνικό psp σπασμενα παιχνίδια? μεσω του memory stick? Μου ακούγεται πολύ απλό για να ισχύει. Θα μου πεις νωρίς είναι ακόμα.... ασε να κυκλοφορήσει και στην ευρώπη...
poromenos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Είδα στην ιστοσελίδα τους ότι μπορείς να πας να το δεις και αν κάνεις προπαραγγελεία σου δίνουν και μια θήκη της logitech δώρο.Πήγα Στουρνάρη' date='όντος το είχαν εκεί,μάλιστα είχαν 2 PSP και το παιδί εκεί έβαλε και στα 2 το ίδιο παιχνίδι και παίξαμε διπλό. Μου είπαν ότι αυτά που έχουν εκει είναι για demo μόνο και το ευρωπαικό θα έρθει 1 Σεπτεμβρίου. Το είχα λιγουρευτεί εδώ και καιρό και ήδη ήθελα να αγοράσω και ένα mp3 player,οπότε είπα να το συνδυάσω και με φορητή παιχνιδομηχανή και το προ-παραγγειλα στα 250 ευρώ. Φυσικά είχα ρίξει μια ματιά πρώτα και τι παίζει με την τιμή,όπου παρατήρησα ότι στο εξωτερικό παίζει αυτή την στιγμή 250$(US) και 289? Ευρώπη(PLAY.COM),μιλόντας φυσικά για το value pack. Υποθέτω πως το PLAY θα πουλάει κάποια από τις US OR JAPAN εκδόσεις. Δεν πιστεύω ότι θα πέσει η τιμή του κάτω από 250?.Ασε που είδα και στο MULTIRAMA ότι το δίνουν 259? και μάλιστα με την ένδειξη ότι η τιμή μπορεί να αλλάξει.Καλά αυτοί περιμένουν κάποιος να το προπαραγγείλει χωρίς να ξέρει ακριβώς την τιμή του!!!! Θα πάρω και δώρο και την θήκη της LOGITECH(απαραίτητη η θήκη για το psp),γλυτώνοντας έτσι άλλα 20?.[/quote'] φιλε συγνομη που θα στο πω και ισως σε απογοητευσω αλλα το psp εχει μεσα στο πακετο την θηκη οποτε ειναι αχρηστη η θηκη που σου δινουν. επισης πρεπει να σκεφτεις οτι για να το εχεις σαν mp3 θα χρηαστεις μεγαλητερη μνημη απο την 32 mb που δινουν{ουτε 5 τραγουδια δεν χωραει!!} που κοστιζει γυρω στα 85{για τα 512 mb αλλα να υπολογιζεις οτι τα 50 απο αυτα θα τα χρηαστεις για saves των παιχνιδιων που θα παιζεις} οποτε μην σε ξεγελαν οι προσφορες που δινουν τα καταστηματα για να το προπαραγειλεις.Ασε που οταν κυκλοφορισει θα μπορεις να εχεις μια καλητερη αποψη για τις κριτηκες και ποσο πραγματικα αξιζει
tuscan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Πάντως απ'ό,τι είδα μερικά ελληνικά e-shops πουλάνε το psp αλλά ntsc στην τιμή των 290 ευρώ (!).
myrmidon Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 H θήκη της logitech που δίνουν δώρο,ουδεμία σχέση έχει με την απλή πάνινη θήκη που έχει μέσα το value pack. Επίσης φυσικά γνωρίζω ότι χρειάζομαι και επιπλέον memory stick προκειμένου να μπορώ να βάζω μέσα mp3.Δεν το παίρνω απλά σας MP3 player.Επειδή όμως ήθελα και αγοράσω και φορητή παιχνιδομήχανη και mp3 player με αυτό τον τρόπο θα έχω και τα δύο. Όσο για το αν αξίζει η όχι,πρώτον το είδα live,για αυτό άλλωστε και το προπαράγγειλα,και δεύτερον έχω διαβάσει άπειρες κριτικές για αυτό και τις δυνατοτητές του μιας και έχει βγει από τον προηγούμενο χρόνο σε Ιαπωνία και από τον Μάρτιο στην Αμερική. Οπότε σε καμία περίπτωση δεν αγόρασα ''γουρούνι στο σακί''.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 file myrmidon, den thelo na se xeneroso alla an o dev kai i parea tou den spasoun to firmware 2.00 (europe PSPs) tote den tha boreseis na apolauseis "τις δυνατοτητές του μιας και έχει βγει από τον προηγούμενο χρόνο σε Ιαπωνία και από τον Μάρτιο στην Αμερική" (me firmware 1.00 kai 1.50 antistoixa)
myrmidon Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Εχεις καμιά αμφιβολία ότι αφού ''έσπασαν'' την 1.00 και 1.5 δεν θα καταφέρουν και την 2.00. Ούτως ή άλλος θα το έπερνα.Τώρα προτίμησα την ευρωπαική έκδοση από τις υπόλοιπες(για να έχω και την εγγύηση σε περίπτωση που πάθει κάτι).
poromenos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 H θήκη της logitech που δίνουν δώρο' date='ουδεμία σχέση έχει με την απλή πάνινη θήκη που έχει μέσα το value pack.Επίσης φυσικά γνωρίζω ότι χρειάζομαι και επιπλέον memory stick προκειμένου να μπορώ να βάζω μέσα mp3.Δεν το παίρνω απλά σας MP3 player.Επειδή όμως ήθελα και αγοράσω και φορητή παιχνιδομήχανη και mp3 player με αυτό τον τρόπο θα έχω και τα δύο. Όσο για το αν αξίζει η όχι,πρώτον το είδα live,για αυτό άλλωστε και το προπαράγγειλα,και δεύτερον έχω διαβάσει άπειρες κριτικές για αυτό και τις δυνατοτητές του μιας και έχει βγει από τον προηγούμενο χρόνο σε Ιαπωνία και από τον Μάρτιο στην Αμερική. Οπότε σε καμία περίπτωση δεν αγόρασα ''γουρούνι στο σακί''.[/quote'] σωστα ολα αυτα που λες .σε καμια περιπτωση δεν λεω οτι πηρες γουρούνι στο σακί.απλα δεν το εχω δοκιμασει για να ξερω. υγ.αληθεια ποιο παιχνιδι επεξες?
Dr_Slump Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 psp έχω εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, made in japan και δεν έχω ούτε ένα καμμένο pixel, ούτε το παραμικρό πρόβλημα, εκτός του ότι αναβάθμισα το firmware και τώρα δεν τρέχω emulators
myrmidon Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δοκίμασα το Ridge Racer.Racing προς arcade περισσοτερο παρά pure simulation. Είχε πάντως πολύ πλάκα ιδιαίτερα διπλό. Πάντως δεν παράγγειλα παιχνίδι γιατί όταν θα βγει θα ''πάιζουν'' πολύ περισσότερα παιχνίδια. Έχει πάντως φοβερά γραφικά.Ανυπομονώ να δω πως θα είναι το GT4 sto PSP.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 to mono pou elpizo mias kai tha paro kai deutero PSP (euro) einai na min einai Made In China.
Dr_Slump Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 made in japan είναι μόνο τα ιαπωνικά και άκουσα ότι τα μοντέλα που βγαίνουν τώρα έιναι ΟΛΑ κινέζικα.... εάν σε πειράζει τόσο πολύ η σκόνη, πάρε ιαπωνικό από το ebay και βεβαιώσου ότι είναι made in japan @myrmidon όσο πιο arcade τόσο το καλύτερο.... it's all about games, not reality!!
mamouhalos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Paidia to PSP einai APISTEFTO!!!! Epsaxna edw kai kairo na dw an to exei ferei kaneis stin Ellada alla den to exei kaneis etoimoparadoto para mono dexontai proparagellies.(PLAISIO,multirama ktl.) Epeidh ithela na to dw apo konda piga stournari apo multirama alla oi anthrwpoi ekei den kseroun tin tyfla tous. To eixan krymmeno kai otan to zitisa apo ena pwlhth to evgale kai me afise na to dw.Den epaize tipota omws. Piga apenanti sto PLAISIO kai ekei exoun stisei olokliro panigyri!!! Exoyn valei 2 PSP na paizoun RIDGE RACER kai FIFA. Eida pws paizoun enantiwn mesw WIFI kai epatha tin plaka mou!!! Den exei ixnos lag. Episis mou eipan oti kanoun dwro se osoys to proparageiloun case tis LOGITECH.Sigoura,tha einai kalitero case apo afto poy tha erxetai mazi me to PSP apo th mama tou (Alitheia,exei telika apo tin SONY?) Afto omws pou mou ekane megalyteri entypwsh einai oti to MULTIRAMA an thymamai kala to dinei 259 euro kai ap'oti mou eipan h timh borei kai na allaksei enw to PLAISIO eggyatai oti h timh tou tha einai 249 euro.Etsi apofasisa na to proparageilw apo to PLAISIO. Ta 10 euro diafora den einai polla,alla o logos pou telika to pira apo to plaisio einai oti mou egyotan tin timh.Fovomoun oti an to parw apo multirama mipws stin paradosi moy erxotan telika me poly megalyteri timi. Ekana kala?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.