Vangosmech Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Παιδιά καλησπέρα...Όπως προανέφερα στον τίτλο έχω αυτό το πρόβλημα...Τη χρησιμοποιώ εδώ κι ένα χρόνο χωρίς κανένα πρόβλημα σε Windows XP SP2 ελληνικά κι επειδή έκανα format κι έβαλα Win XP SP2 αγγλικά όποτε προσπαθώ να κάνω install κολλάει...Το θέμα είναι ότι μου χρειάζεται(λόγω σχολής...) και δεν ξέρω τί να κάνω....Φταίει μήπως το SP2?
gerontas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Δεν νομίζω να φταίει το SP2. Τη δουλεύω -λίγο ευτυχώς- στο γραφείο με αγγλικά XP/SP2 χωρίς πρόβλημα. Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό: By default η εγκατάσταση "κάθεται" σε υποφάκελο του Visual Studio. Το έχεις εγκαταστήσει; BTW, η έκδοση που χρησιμοποιώ είναι η Prof. 6.0. Καλή Τύχη
Vangosmech Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 όχι δεν το έχω εγκαταστήσει αλλά με προβληματίζει γιατι είχα κάνει format πριν απο 2 εβδομαδες με τα ελληνικά τα ΧΡ SP2 και δεν χρειαζόταν...τώρα τί να πώ...θα προσπαθήσω ξανά κι ο Θεός βοηθός...απλά έχω προσπαθήσει 5-6 φορές και κόλλαγε στο 60-65%....Τεσπα thnx για την όποια βοήθεια και για την άμεση απάντηση....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.