Marcos_Aurilius Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 WinXP on :Making Windows 2000 run (rather well) on only 32MB RAM !!!!!!!!! Τα περισσότερα από τα ~100 μηχανήματα που είχε η εταιρία, στην οποία δούλεψα για ένα εξάμηνο ως πρακτικάριος, είχαν τόση RAM και μετά το πέρασμα από 98 σε 2000 που έκανα σε όλα, πηγαίναν πολύ-πολύ καλύτερα... Απλά θέλει λίιιιιιιιγη φροντίδα κατά το στήσιμο... και τα σηκώνουν άνετα.
dimitris__ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Άνετα μέχρι να ανοίξεις το πρώτο πρόγραμμα, φαντάζομαι.
laskos0 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Τί μου λέτε τώρα...Εδώ με Pentium II στα 333 πήγαιναν!!! Και εμένα στο ιστορικό μου μηχάνημα με Pentium II 250 MHz και 192 mb ram μαμούσαν τα WIN XP :grin: ...ok δε μαμούσαν αλλά περπατούσαν πάντως ,όπως λέει και το γνωστό ανέκδοτο με τον Ιωνα και τη φάλαινα :grin:
CHRIS_MALL Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Efxaristw paidia gia tis symboules...an kai diistantai arketa oi apopseis sas! Lew na dokimasw ta 2000 pro alla an mporouse kapoios as mou pei ti na prosexw kata thn egkatastash gia na min sernetai.. Efxaristw poly pantws!
NiCkReD Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 δεν υπαρχει τιποτα στην εγκατασταση που να απενεργοποιησεις. οταν μπεις στα win, θα πας στις υπηρεσιες και θα κανεις disable μερικες. θα δεις μεγαλη διαφορα σε σχεση ταχυτητας με τα windows xp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.