HaPagan Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Τον τελευταίο καιρό και ενώ το σύστημα λειτουργούσε κανονικά, δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στον σκληρό μου δίσκο με όνομα e:\ από το MyComputer και από τον Windows Explorer! Ενώ, αν γράψω το path e:\ τότε τον βλέπω κανονικά.Επίσης, σαν hardware αναγνωρίζεται σωστά και τον τελευταίο καιρό δεν έχω αλλάξει κάτι.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Πολυ περιεργο προβλημα , εξωτερικος ο δισκος; Εκανες remove τον δισκο και restart για να τον ξαναβρει; Αν ναι , κανε ενα δεξι κλικ στο my computer > manage > disk management , εδω τον βλεπεις κανονικα; Αν ναι τοτε κανε μια δοκιμη να του αλλαξεις drive letter και μετα κανε ενα restart θα ψαξω και λιγο στο διαδικτυο για σχετικο προβλημα και λυση
HaPagan Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Στο disk management τον βλέπει κανονικά και μάλιστα ως healthy !!!
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Του αλλαξες drive letter; Τον εκανες remove σαν hardware και restart για να τον δουν παλι τα windows; Στο disk management ειχε το γραμμα Ε διπλα του ή ηταν χωρις γραμμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.