Chi Chi Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Mias & ksanaegine ON-Topic to thread, na po & ego oti gia ton "Poutaniko", den exo na sxoliaso tipota. Polys kosmos to ksexase meta apo 5 lepta pou eide tin tainia. Oso gia ton "Monomaxo", ektos tou oti itan 1 poly kali tainia pou isos na empnefstike apo to "BraveHeart" & na kontaroxtypietai tora o Russell Crowe me ton Mel Gibson gia ta skiptra, i tainia apotelese "sta8mos" gia alles metagenesteres tou eidous: "Troy", "Alexander", "King Arthur", "Kingdom of Heaven" klp. Afto simainei polla...
dim_b Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 i tainia apotelese "sta8mos" gia alles metagenesteres tou eidous: "Troy", "Alexander", "King Arthur", "Kingdom of Heaven" klp. Afto simainei polla... Δυστυχώς
Dj_kourampies Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Αρχική Δημοσίευση από cinemusicΣυμφωνω απολυτα για αυτο και αλλωστε απο τις ταινιες που τουλαχιστον εγω αναφαιρω δεν ειναι οι αγαπημενες μου οι εξης. Μονομαχος Αρχοντας των Δακτυλιδιων Τιτανικος Εκτη αισθηση Παρολα αυτα θεωρω πως σε λιγο η πολυ καιρο θα θεωρηθουν ως κλασικες αν δεν εχουν ηδη θεωρηθει καποιες απο αυτες. με το συμπαθειο αλλα αυτο ειναι κακογουστια πρωτοφανους βεληνεκους, κ μια να ελεγες παλι ασχημα θα ηταν τα πραγματα...
Chi Chi Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δυστυχώς :lol: Gi'afto eipame oti kontaroxtypietai me to "BraveHeart" & mono...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Θα παρακαλούσα ιδιαίτερα να αποφεύγουμε τους χαρακτηρισμούς για τις επιλογές, τις προτιμήσεις και τα γούστα άλλων μελών. Η σωστή κριτική ασκείται για τις ιδέες, όχι για τα πρόσωπα που τις φέρουν (για να αποφευχθούν διαμάχες, αντεγκλήσεις κλπ). Ευχαριστώ.
hurin Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Πάντως , ακόμα και άν δεν είναι καλή ταινία , ήταν η αρχή της ακμής των κινηματογράφων στην Ελλάδα . Είχε γίνει απίστευτος ντόρος , μικροί και μεγάλοι που δεν είχαν ξαναπάει σινεμά πήγαιναν να δουν το "αριστούργημα" , πρώτη φορά που υπήρξε προπώληση εισητηρίων . Θυμάμαι είχα πάει 4η εβδομάδα και οι μόνες θέσεις που βρήκα ήταν 1η σειρά και δεξιά στο village . Στραβώθηκα αλλά μου έγινε μάθημα ...
paschalia Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Οχι και η ακμη . Αλοιμονο αν η ακμη των κινηματογραφων ηταν ο Τιτανικος υστερα απο 20 χρονια . Πολλες ηλικιες δεν θα ειχαν ιδεα τι παει να πει σινεμα μιας και θα ειχαν κλεισει τα 3/4 .
hurin Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δεν αναφέρομαι στις εταιρίες . Στις ελληνικές αίθουσες αναφέρομαι που είχαν αρχίσει να κλείνουν η μια μετά την άλλη .
cinemusic Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 με το συμπαθειο αλλα αυτο ειναι κακογουστια πρωτοφανους βεληνεκους, κ μια να ελεγες παλι ασχημα θα ηταν τα πραγματα... Εχεις δικιο. Και θα λεγα πως ειναι απόλυτα λογικό. Ατομο που δεν θεωρεί το fight club κλασικό , μονο κακόγουστο θα μπορούσε να ειναι. Εχω πρόβλημα τελικα καθως εχω μπλεξει με μετρ της καλογουστιάς.
paschalia Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Για τις αιθουσες μιλαω και εγω. Αναλογικα ειναι λιγες οι αιθουσες που εκλεισαν αυτα τα 20 χρονια .
hurin Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Αναλογικά . Αφού άνοιξαν άλλα 3 village και ένα ster με 10 αίθουσες το καθένα . Τα συνοικιακά όμως ?
paschalia Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Εξακολουθουν να υπαρχουν . Αυτα που λες ανοιξανε τα τελευταια χρονια . Αν αυτο που λες ισχυε , σου λεω και παλι , οι μισοι ενηλικες Ελληνες δεν θα ειχαν ιδεα τι εστι συνοικιακο ή εστω τι εστι σινεμα .
hurin Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δεν ξέρω τι ηλικία έχεις (δεν είναι πρέπον να ρωτήσω μια δεσποινίδα) , όμως ακόμα θυμάμαι πριν 14 χρόνια όταν πήγαινα σινεμά σε άδειες αίθουσες . Τότε που δεν υπήρχαν αριθμημένες θέσεις , προσωπικό που να σου δείχνει ποιά είναι η θέση σου και το εισητήριο που έκανε 5 κατοστάρικα . Υπήρχαν και φοιτητικά εισητήρια με έκπτωση .
paschalia Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Αν εισαι τοσο μεγαλος - που πρεπει να εισαι- θα ξερεις οτι αιθουσες που υπηρχαν τοτε (την δεκαετια του 80-μεσα 90) εξακολουθουν να υπαρχουν . Και μιλαω για την ευρυτερη περιοχη του κεντρου της Αθηνας . Ζινα - υπηρχε , υπαρχει . Αελλω - υπηρχε , ανακαινιστηκε με μια ακομα αιθουσα , εξακολουθει να υπαρχει . Αλεξανδρα - υπηρχε , εξακολουθει να υπαρχει . Αθηναιον - υπηρχε , ανακαινιστηκε , εξακολουθει να υπαρχει . Κ.ο.κ . Δεν πηγαινα τακτικα σινεμα τοτε , πριν 12-14 χρονια αλλα το οτι θα βρεις στις θεσεις τους αυτα που πηγαινες , σημαινει οτι πηγαινε ο κοσμος , σωστα ? υ.γ. μην αρχιζεις οφτοπικ συζητησεις γιατι ολο και καποιος θα βρεθει να μας επαναφερει.. ( και η νοσταλγια ειναι νο1 συμβουλος για οφτοπικ)
cinemusic Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Παντως απο το 89 που αρχισε το φαινόμενο να κλεινουν ο ενας κινηματογράφος μετα τον αλλο εδω τουλαχιστον στην Θεσσαλονίκη καπως εχει κοπάσει. Θλιβερη εξαίρεση ηταν μετα απο καιρο το Ανατολία (από τις μεγαλυτερες αιθουσες της πολης – και αν δεν εχω δει ταινιες εκει) που ομως ευτυχώς τουλάχιστον δεν εγινε super market οπως τα περισσότερα απο αυτα που κλεινουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.