Προς το περιεχόμενο

Pc parts links

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατα καιρους (σαν νεα στον χωρο) διαβαζω για διαφορα εξαρτηματα -parts του pc ιου μου για τα οποια εχω πληρη αγνοια .

Υποθετω οτι απο τις ιδιες φασεις περνανε και αλλοι νεοι στον χωρο και εχουν τις ιδιες αποριες για διαφορα μερη του εσωτερικου ενος υπολογιστη (την ιδεα μου την εδωσε ενα τοπικ στο hardware φορουμ )

Σοου , ειπα να κανω ενα τοπικ με σελιδες που περιγραφουν τα διαφορα μερη ενος υπολογιστη .

Ειχα στα αγαπημενα μου αυτη την σελιδα αλλα δυστυχως σημερα που πηγα να την ανοιξω μου πεταξε ερρορ : HTTP 404 - File not found ..

Ξερετε παρομοιες σελιδες ? Πασα προσφορα δεκτη .

Δημοσ.

Oχι .

Εννοω το εξης : Στο λινκ που εδωσα γινοταν περιγραφη των μερων (τι ειναι επεξεργαστης , τι ειναι μητρικη, διαυλοι , γεφυρες -βορειες νοτιες κλπ - , κ.ο.κ .) τα οποια ακομα ειμαι στο σκοταδι , το παιδι εδω ρωταει τι ειναι η pci5 & pci6 .

Αυτα ολα τα μικρα που οσοι ασχολουνται χρονια με τα πισια γνωριζουν αλλα οι υπολοιποι τσου .

Δημοσ.

Noasgr αυτη ειναι η σελιδα που λεω οτι μου πεταγε ερρορ ( προφανως -απο οτι ειδα -αλλαξε η url της .)

Θενκς ,θενκς & ξανα θενκς .

Υπαρχουν -ξερεις αν υπαρχουν - αλλες παρομοιες σελιδες σαν αυτη ?

Δημοσ.

Κατι που βρηκα στο Παθ .

1) Ανασυγκρότηση

Διαδικασία με την οποία ο διάσπαρτος ελεύθερος χώρος ενός σκληρού δίσκου μεταφέρεται σε μια ενιαία "ζώνη" με στόχο την αύξηση της ταχύτητας ανάγνωσης.

Αναδιπλούμενη λίστα

Ένα κυλιόμενο μενού επιλογών που εμφανίζεται σε πολλές εφαρμογές.

Ανάλυση

Ανάλυση είναι η ποσότητα πληροφοριών γραφικών που μπορούν να εμφανιστούν σε μια εικόνα, είτε στην οθόνη, είτε σε εκτύπωση. Όσον αφορά στην οθόνη, είναι ο αριθμός των pixels τα οποία μπορεί να απεικονίσει (συνήθως 1024 x 768 για μια οθόνη 17 ιντσών). Για τους εκτυπωτές και τα scanners, η ανάλυση μετριέται σε dots per inch (dpi).

2) Βασικό σύστημα I/O (BIOS Basic Input/ Output System)

Software που είναι "εγκατεστημένο" σε όλα τα PCs και ελέγχει τις βασικές λειτουργίες συσκευών όπως η οθόνη, ο σκληρός δίσκος και το πληκτρολόγιο

Βιβλίο διευθύνσεων

Πρόγραμμα που κρατάει αποθηκευμένες τις επαφές σας.

Συνεχεια

Υ.γ. Επειδη μπορει να χαθει καποια στιγμη η σελιδα , μπορει καποιος να την εκανε pdf ή κατι τετοιο για παν ενδεχομενο ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...