nickaras Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Γειά σας παίδες! Ήθελα να ρωτήσω κτ (χαζό...) για τα Fans(Ανεμιστήρια). Όλα τα καινούρια φωτιζόμενα Fans έχουν 3 καλωδιάκια σωστά? Ενώ τα απλά fan έχουν δύο καλώδια για το (-) και (+)... Στα καινούρια τα φωτιζόμενα(με τα LED εννοώ) γτ έχουν ένα παραπάνω καλωδιο? Βασικά δεν θέλω να χρησιμοποιήσω το Fan στο PC αλλά κάπου αλλού και δεν ξέρω που συνδέεται το 3ο καλωδιάκι... Τι κάνει το καλωδιάκι αυτό τελικά? Thanx In aDvAnCe!!
manosone Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Helloooo.Αν και δεν ειναι πολυ σαφες το μηνυμα σου θα προσπαθησω να απαντησω.Τα δυο καλωδιακια δινουν ρευμα και το αλλο ρυθμιζει τις στροφες.Ειναι σαν σενσορας.Ομως πρεπει να συνδεεται πανω στη μιτρικη για να ελεξεις τις στροφες η εκτος αν εχει και τεταρτο καλωδι που τις ριθμιζεις εξωτερικα.Πες ομωως ακριβως τι θελεις να κανεις και πιο ανεμηστηρακι εχεις βαλει στο ματι,ωστε η απαντηση να ειναι πιο ολοκληρομενη..
sot78 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 ειναι για το speed controller της mobo ή καποιας συσκευης που εχει ελεγκτη στροφον. δεν ειναι απαραιτητο να ειναι connected (τουλαχιστον μονο το +,-) εκτος και αν ειναι fan με 2 power. δηλαδη κοινο -,12v για fan & 5v για led ή ενσωματομενο στο fan speed controller απο 5 εως 12v. υπαρχουν μερικα τετοια ΣΠΑΝΙΑ fan για ειδικες περιπτωσεις
nickaras Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Thanx Guys, ωραία γτ το fan αυτό δεν θέλω να το περάσω στο pc αλλά σε ένα ψυγείο λαδιού στο μηχανάκι... Ψαχνόμουν και εγώ να δω τι είναι το τρίτο καλώδιο... 1000 Thanx !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.