marios8 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Καταρχας χαιρετω το forum οπως καθε νεος. 8) Θα ηθελα τα φωτα σας στο παρακατω προβλημα. Αφου κατεβασω καποια ταινια απο το new torrents και κανω extract here μου βγαζει το εικονιδιο του bsplayer και μπορω να δω το εργο. Εως εδω ολα καλα. Ομως αραια και που σε καποια εργα αφου κανω extracthere δεν μου βγαζει το εικονιδιο του bs αλλα αντι γι αυτο μου βγαζει ενα αρχειο με καταληξει bin, το οποιο οτον το ανοιγω δεν το παιζει ουτε με το bsplayer ουτε με καποιο αλλο προγραμα. Τι θα πρεπει να κανω για να μου παιζει τα bin files? Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια. Υ.Γ. Επειδη ειμαι νεος (με τους υπολογιστες μονο) θα παρακαλουσα οι απαντησεις να ειναι οσο ποιο απλες γινεται. :oops:
gtsamis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δοκίμασε να τα κάνεις extract με κανένα UltraISO, WinImage κ.λπ.
firewalker Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Κατέβασε το Daemontool. Επίσης τα bin νομίzω ότι συνοδεύονται από ένα αρχείο με επέκταση cue.
Dj_kourampies Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 κ να μη συνοδευονται δεν υπαρχει προβλημα,το alcohol τα ανοιγει κανονικα.
marios1957 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Βρες και κατέβασε τον VLC player(free).Τα παίζει όλα. Α,άμα βάλεις το bin πάνω στο εικονιδιάκι,θα δεις ότι θα το παίξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.