Speed Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Exw Enan Sata 200 Ston Opoio Exv Kanei 2 Partition .prin Mia Ebvomada Moy Eskase Enas Ide Disko Poy Eixa ...ton Afairesa Kai Apo Tote Kathe Fora Poy Kanw Reboot Zoy Zitaei Na Kanei Chkdisk Sto Deytero Partition ....ti Mporei Na Ftaiei.....????
Jaco Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με ένα δίσκο PATA, ότι και αν έκανα πάντα στο boot μου έκανε Chkdsk... μέχρι και το registry key για να μην κάνει chkdsk άλλαξα αλλά αυτό συνέχιζε... τελικά τα πήρα του έκανα ένα low-level format, ξαναχώρισα τα partitions και από τότε όλα ok...
polaki Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Και εγω το ίδιο με εναν 250άρι Sata.... Εριξα format στα ΧΡ, και ξανά τα ίδια... είχα γράψει και τόπικ εδώ, τελικά με τα πολλά σταμάτισε.. Δεν ξέρω, οι δίσκοι με προβληματίζουν τρελά και μου φαίνεται θα μείνω αρκετό καιρό με τους πολλούς αλλά μικρούς, παρά να πάω σε μεγαλύτερους και φάω καμιά ηττα αν χτυπήσουν.... Ενημερωτικά έχω: 1x 160 Seagate 2x 250 Sata WD 1x 80 WD 1x 80 Seagate... O δε αδερφός μου έχει 5 (!!!!!!!) 80άρηδες WD, 1 40άρη Maxtor για τα Windows μόνο, και 1 120άρη SATA WD.... 7 δισκους...... Φυσικά και οι 2 έχουμε IDE controller.....
polaki Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Na kai to post mou http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=113578
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.