Προς το περιεχόμενο

F1 2005 Gia PC Pote?

dr_psiloulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

xaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxxaxaxaxaxaxaxxa........ta μοναδικα επισημα δικαιωματα του κοσμου της formula 1 τα εχει η SONY.............αρα ..........παρε κανενα playstation 2 να κανεις την δουλεια σου γιατι αμα περιμενεις απο τα PC ξοφλισες.......

Δημοσ.

Στο μεταξυ το σιγκεκριμενο formula 1 2005 ειναι οτι καλυτερο εχει βγει ποτε, το εχω στο ps2 και μιλαμε οτι ο ρεαλισμοσ του ειναι κορυφαιος, και απο αποψη γραφικων και απο χειρισμο......ειναι ενα βημα μπροστα.........το μοναδικο που το ακουμπαει ειναι το F1 2001 της ΕΑ.........

Δημοσ.

υπαρχει και το f1 2002 για pc :)

απλα κορυφη με τιμονιερα και ολλες οι βοηθειες OFF.

εν αναμονη για κατι που θα το ξεπερασει.

Δημοσ.

Μα το έχει ήδη ξεπεράσει το GTR!

Φτιαγμένο με βαριά αλλαγμένη τη μηχανή του F1, με αυτοκίνητα GT (Porsche GT2,GT3,biturbo Ferrari 360,550,575,Dodge Viper...).Συγκλονιστική συμπεριφορά οχημάτων, με μόνο του μειονέκτημα το όχι απολύτως κορυφαίο μοντέλο ζημιών.

Ο απόλυτος εξομοιωτής.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

*amw thn sony kai ta dikaiwmata ths.Oxi re den 8a parw playstation gia na pe3w Formula 1 2005 mono k mono epeidh h sony kanei afth thn douleia!Giati dhladh mono aftoi pou exoun konsoles einai gamers?Einai san na leme oti akoune mousikh mono aftoi pou exoun diskman.Einai adiko...

Δημοσ.
Στο μεταξυ το σιγκεκριμενο formula 1 2005 ειναι οτι καλυτερο εχει βγει ποτε, το εχω στο ps2 και μιλαμε οτι ο ρεαλισμοσ του ειναι κορυφαιος, και απο αποψη γραφικων και απο χειρισμο......ειναι ενα βημα μπροστα.........το μοναδικο που το ακουμπαει ειναι το F1 2001 της ΕΑ.........

Εχει δικιο.Το παιχνιδι ειναι το απολυτο καψιμο για PS2.Μονο το F2002 της ΕΑ ηταν τοσο καλο.Εχει μεν στοιχεια arcade ωστε να ειναι ευκολο και για τους αρχαριους, αλλα δινει περισσοτερη εμφαση στο stimulation στοιχειο πιο πολυ απο ποτε για F1 game :grin: :grin: :grin:

Πονεασανε τα χερια μου απο τα stickakia του gamepad :?

Δημοσ.

Ποιο f12002 μου λέτε βρε παιδιά! Το 2002 ήταν σαν να οδηγάς αυτοκίνητα wrc και οχι f1. Έκανε πισωκολιά και δεν έγευγε απο το δρόμο...

Ποιο ρεαλιστικό κατά την άποψη μου είναι το f1 challenge 99-02.

Επίσης πάρα πολύ ρεαλιστικό (και πολύ δύσκολο) είναι το Grand Prix Legends που όμως είναι με παλιές f1.

Δημοσ.
Ποιο f12002 μου λέτε βρε παιδιά! Το 2002 ήταν σαν να οδηγάς αυτοκίνητα wrc και οχι f1. Έκανε πισωκολιά και δεν έγευγε απο το δρόμο...

Ποιο ρεαλιστικό κατά την άποψη μου είναι το f1 challenge 99-02.

Επίσης πάρα πολύ ρεαλιστικό (και πολύ δύσκολο) είναι το Grand Prix Legends που όμως είναι με παλιές f1.

Εγω ξεκαθαρισα οτι αναφερομαι στο F1 2002 της ΕΑ GAMES για PS2.Στο παιχνιδι αυτο εχω αφιερωσει πανω απο 100 ωρες gaming και σε διαβεβαιω πως τα αυτοκινητα ηταν απλα σαν F1.Τωρα αν εσυ εβαζες πολυ φτερο πισω, full καθετη δυναμη και ολοκληρωτικη επεμβαση απο το traction και περιμενεις να υπερστρεφει το μονοθεσιο, εγω τι να προσθεσω???Δε φτανει που σπιναριζε τουλαχιστον?Αλλωστε ο στοχος καθε επισημου F1 Game ειναι να παρουσιαζει τα αυτοκινητα οπως ειναι στο αντιστοιχο πρωταθλημα.Το 2002-2003 η FIA ειχε επιτρεψει τη χρηση traction στα μονοθεσια, οποτε το σπιναρισμα περιοριζοταν ετσι και αλλιως! :wink: :wink: :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...