Προς το περιεχόμενο

Boot problem

noasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και μια βδομαδα ανοιγω το pc και μετα το memory test μου εμφανιζεται κατι σαν boot manager κατι το οποιο εγω ποτε δεν εγκατεστησα (δεν υπαρχει λογος αυτη τη στιγμη τρεχω μονο win xp pro sp2). Στο μενου εχω δυο επιλογες η μια για τα windows και η αλλη λεει OS for different boot screen?!? (για το τελευταιο δεν ειμαι 100% σιγουρος και τωρα ειμαι στη δουλεια...) Επισης εχω την επιλογη για F8 for more options ενω παιζει και η κλασικη αντιστροφη μετρηση του χρονου που σου δινει για να κανεις την επιλογη σου... Εδω να αναφερω οτι το προβλημα μου παρουσιαστηκε ξαφικα, χωρις να βαλω κατι σχετικο σε tweaking η styleXP progs.

Εχει κανεις καποια ιδεα???

Δημοσ.

Κάνε Έναρξη->Εκτέλεση->Notepad c:\boot.ini

και κάνε copy-paste τα περιεχόμενά του εδώ για να σου πούμε τι να διορθώσεις.

Δημοσ.

Το boot.ini ειναι το αρχειο που εκανα attach, να φανταστω οτι πρεπει να σβησω την τελευταια γραμμη? δεν κανω τπτ πριν μου πει καποιος που ξερει :P

boot.zip

Δημοσ.

Ας τα βάλω σε ένα code για να βλέπουνε και άλλοι:

>[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect /NoExecute=OptIn
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="OS for testing new boot screen" /fastdetect /NoExecute=OptIn /KERNEL=NewBoot.exe

Βγάλε την τελευταία γραμμή. Μάλλον κάποιο πρόγραμμα δοκίμαζες και στην πρόσθεσε.

Δημοσ.

Λεω να το κανω και οποιον παρει ο χαρος...

Thnx!

P.S. Θα περιμενω λιγο ακομα μπας και με προλαβει κανεις πριν κανω καμια βλακεια χεχ..!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...