Jimmy_BlinD Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Όλες οι εταιρείες που βρίσκονται στην Ελλάδα κινητής τηλεφωνίας έχουν πλέον αναπτύξει την υπηρεσία των MMS και των e-mail. Αυτό που ήθελα να τονίσω είναι πως καμία δεν αναφέρεται στις χρήσεις και χρεώσεις των e-mail. Eγώ παράδειγμα έχω Q. Πώς μπορώ να στείλω mms απο το internet sto κινητό μου ? αφού η λήψη όπως λέει η εταιρεία είναι δωρεάν? και αντίστοιχα με το e-mail καμία δεν αναφέρεται σε χρεώσεις όγκου κτλπ. και ρωτώ επιπλέον. Η αποστολή απο το internet,e-mail,στο κινητό μου δεν θα έχει καμία οικονομική επιβάρυνση για το κινητό? Η εταιρεία δεν αναφέρει τίποτα στην ιστοσελίδα της. Αυτό που ισχύει στην Q είναι το εξής.. Εαν στείλεις απο το ίντερνετ e-mail στο κινητό σου. το e-mail ερχεται ως μύνημα απο το 500 και σου λέει ότι αυτός με το e-mail τάδε σου έστειλε το εξής μύνημα. Απορώ όμως για την χρέωση. Έστω κάποιος ταξιδεύει και έχει ρυθμίσει όλα τα e-mail να του έρχονται στο κινητό . ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΏΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?? Φιλικά, Jimmy
manosone Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Πραγματικα δεν το ειχα σκεφτει ετσι αλλα καλο θα ηταν να τηλεφωνησεις στην Q και να τους πεις να σε πληρωφορισουν πανω σε αυτο το θεμα..
Jimmy_BlinD Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 δε νομίζω να μου απαντήσουν , θα μου αρχίσουν τα δικά τους , το πως λειτουργεί η εταιρεία με τα e-mail και άλλα παρόμοια... και που να ξέρουν τώρα τι ρυθμίσεις απαιτούνται για το κ700ι για τα e-mail που ούτε η ιστοσελίδα της σόνυ δεν έχει για το κ700ι και τη διαμόρφωση e-mail στην ελλάδα. μόνο μμς και wap έχει ... και θα μου πουν στην Q? Χλωμό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.