Προς το περιεχόμενο

Περιορισμος Διαχειριστη

heartless

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλη μου αρχη στο forum του insomnia :)

Θα ηθελα να μου πειτε τροπο για να εγκαταστησω προγραμμα σε WindowsXP, γιατι καθε φορα που παει να μπει στην εγκατασταση μου βγαζει "You do not have administrator privileges on this machine. The installation cannot be completed correctly unless it is run by an administrator."

Τι να κανω?

Δημοσ.

Να γίνεις administrator στο συκεκριμένο σύστημα. Αν υπάρχει ήδη administrator, είτε μπαίνεις με το δικό του κωδικό (αν στον δώσει) είτε ζητάς να σου δώσει τα κατάλληλα privileges.

Δημοσ.

ki epeidi mallon theleis na egatastiseis kana p2p se sxoli i douleia, dokimase na psakseis gia kamia ziparismeni version (xoris installer diladi), i na kaneis install kapou ektos c:\program files

;)

Δημοσ.
ki epeidi mallon theleis na egatastiseis kana p2p se sxoli i douleia' date=' dokimase na psakseis gia kamia ziparismeni version (xoris installer diladi), i na kaneis install kapou ektos c:\program files

;)[/quote']

Ακριβως ;-) Συγκεκριμενα το DC++. Σε δημοτικη βιβλιοθηκη θελω να το κανω. Φανταστικα πως ισως υπαρχει ενα συστημα Unix απο πισω. Εχω μια απορια ομως, με mirc δεν μπορω να συνδεθω στο grnet ενω με javaapp μπορω. Τι παιζει? Και κατι ακομα.. Που θα βρω ζιπαρισμενα? Μπορω να τα μεταφερω κι εγω απο το σπιτι μου? Το install οπως ειναι?

Δημοσ.

Από εδώ κατέβασε την binary έκδοση του dc++ η οποία δεν χρειάζεται εγκατάσταση. Unzip σε ένα φάκελο και τρέχεις το exe. Για IRC, το Miranda υποστηρίζει σύνδεση με IRC χωρίς εγκατάσταση (πχ σε ένα flash drive) αλλά δεν ξέρω αν υποστηρίζει dcc (για ανταλλαγή αρχείων). Ρίξε μια ματιά.

Δημοσ.

Και με αλλα προγραμματα? Τι μπορω να κανω? Μπορω για παραδειγμα να μεταφερω απο τον δικο μου υπολογιστη τον φακελο απο program files σε ενα cdακι?

Δημοσ.

Αν αυτά τα προγράμματα δεν έχουν στοιχεία γραμμένα στη registry του μηχανήματός σου, πράγμα λίγο απίθανο, ή δεν απαιτούν να εκτελεστούν από την τοποθεσία που τα εγκατέστησες, πχ C:\Program Files\JohnDoeFinder, δεν θα έχεις πρόβλημα.

Δύσκολο όμως το βλέπω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...