Προς το περιεχόμενο

Greek office 2003 activation problem

wizard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά, δεν ξέρω αν θυμάστε μια ιστορία που είχε γίνει κάποια περίοδο με τα office 2003 Prof edition. Τα είχε δώσει δοκιμαστικά κάποιο περιοδικό για 1 μήνα. Είχε όμως γίνει λάθος και τα keys που έδινε ήταν για κανονικό προϊόν, οπότε όποιος πρόλαβε και τα ενεργοποίησε....

Ήμουν λοιπόν από τους τυχερούς. Τα δούλευα κανονικότατα για αρκετούς μήνες χωρίς πρόβλημα. Έκανα λοιπόν πριν 4 μήνες format και το ξαναπέρασα. Όπως είχα διαβάσει σε ένα site είχα κρατήσει back up (νόμιμα απ' ό,τι λέγανε) δύο αρχεία:

data.dat και opa11.dat

Τα αντικατέστησα λοιπόν και όντως έπιασε και δε μου ζήτησε activation.

Σήμερα, 4 μήνες μετά μου πετάει μήνυμα ότι το office δεν είναι ενεργοποιημένο και όταν πάω να κάνω activation μέσω του internet μου λέει ότι το κλειδί δεν ισχύει!!!!

Ακριβώς (!!!) το ίδιο πρόβλημα το πέτυχα σε μια σελίδα στο internet αλλά είναι !@#!@$!@#$ θέλουν να εγγραφείς για να δεις τη λύση!!!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

Ίσως έχουν κάνει blacklist κάποια σειρά κλειδιών και γι'αυτό να σου λέει ότι δεν ισχύει το κλειδί που έχει το opa11.dat (το αρχείο ενεργοποίησης).

Δημοσ.
και όταν πάω να κάνω activation μέσω του internet μου λέει ότι το κλειδί δεν ισχύει!!!!

Αυτό πάντως ισχύει για όλους εμάς που αργήσαμε. ούτε ως trial δε δουλεύουν τα συγκεκριμένα κλειδιά. (Όποιος έχει βρει μονιμη λύση για την ενεργοποίηση please pm me).

Δημοσ.

Όχι βρε kostas_crete δεν έκανα απολύτως τίποτα και αυτό είναι το σπαστικό!!!!

Panosst, εγώ όμως είχα προλάβει!!!!!

paredwse, λες να το βάλανε τώρα σε blacklist και να ελέγχουν ένα ένα (ή να ελέγχονται τέλος πάντων) και να κλειδώνουν???

Δημοσ.
Ακριβώς (!!!) το ίδιο πρόβλημα το πέτυχα σε μια σελίδα στο internet αλλά είναι !@#!@$!@#$ θέλουν να εγγραφείς για να δεις τη λύση!!!!!

Γιατί δεν κάνεις εγγραφή? Θέλουν φράγκα?

Δημοσ.
Γιατί δεν κάνεις εγγραφή? Θέλουν φράγκα?

Ναι οι $@!$@#%@#%@$ και αμφιβάλλω ότι θα έχουν σοβαρή απάντηση!!!!

Δημοσ.

Οθόνη και σκληρό. Τίποτα το βασικό (μάλλον)....

Λες???

Και γιατί δεν κάνει activation. Άσε που μου φαίνεται απίστευτη η σύμπτωση με το άρθρο στο link.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...