verrasod Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Αγαπητοί φίλοι, ήρθε η ώρα να μπω κι εγώ στον κόσμο των laptop!!! Προβληματίζομαι μεταξύ http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=54&Nav_Section_Id=6&Catalog_Id=1&Product_Id=263623&Merchant_Id=1&sts_cid=3 http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=54&Nav_Section_Id=6&Catalog_Id=1&Product_Id=268918&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Φυσικά γνωρίζω για την αξιοπιστία της Toshiba, αλλά με δελεάζουν τα καλούδια του 3438 (6800 κάρτα, 5.400 στροφές σκληρός).Τα συγκεκριμένα μοντέλα τα κατέχει κάποιος? Από οθόνη τι λένε? Γενικά θα μου ήταν χρήσιμη οποιαδήποτε πληροφόρηση γύρω από αυτά τα 2 μοντέλα και μόνο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον κόπο σας!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PENDRAGON Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Εψαχνα κι εγώ αυτόν τον καιρό για notebook. Περίπου ένα μήνα, πιθανό και περισσότερο. Πρέπει να γίνεται ένας χαμός στην αγορά των notebook. Πωλούνται μοντέλα που έχουν αποσυρθεί και οι εταιρείες δεν τα παράγουν πλέον. Σε άλλα έβρισκα τις ίδιες κωδικές ονομασίες με τις εταιρείες αλλά με αλλαγμένα τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους. Η τιμή που γράφουν για τον Fujitsu-Siemens είναι πολύ φτηνή. Σχεδόν εξευτελιστική για αυτά που προσφέρει. Με μια γρήγορη ματιά που έριξα στο site της εταιρείας, δεν αναφέρεται πουθενά μοντέλο "GL". Από την άλλη ο M40-185 είναι ένα μοντέλο που παράγεται ακόμα αλλά σχεδόν παντού, τον δίνουν με δυο (2) χρόνια εγγύηση. Η γνώμη μου είναι να ψάξεις πολύ και παντού ξανά και ξανά προκριμένου να αποφύγεις κακοτοπιές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
verrasod Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Ευχαριστώ πολύ Pendragon.Θα πέσει το ψάξιμο της αρκούδας!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LYMP Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Έχω τον Amilo M3438G και είμαι ικανοποιημένος και από χαρακτηριστικά αλλά και επιδόσεις. Τα χαρακτηριστικά του είναι: Επεξεργαστής Pentium M 750 (1.86GHz) Μνήμη 1024 MB Σκληρός Δίσκος: 2SATA x80 GB (5400rpm) Οθόνη 17.0'' Wide (1440x900) CD/DVD DVD/RW DUAL Κάρτα γραφικών Ge Force Go 6800 256MB DDR1 Modem / Δίκτυo 56K + LAN 10/100/1000 Λειτουργικό Windows XP Home Θύρες 4x USB, 1x S-Video, Βάρος 4.1 kg Εγγύηση 2 έτη Σε σχέση με αυτόν του πλαισίου έχει αρκετά πιο ανεβασμένα χαρακτηριστικά, αλλά και τιμή: στο multirama θα τον βρεις με αυτά τα χαρακτηριστικά στα 2000ευρώ. Μεγάλο πλεονέκτημα για τη δουλεία μου θεωρώ τους δύο σκληρούς δίσκους που είναι συνδεδεμένοι σε raid. Αν θες οποιαδηποτε άλλη πληροφορία, εδώ είμαστε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PENDRAGON Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Ευχαριστώ πολύ Pendragon.Θα πέσει το ψάξιμο της αρκούδας!!! Kαλές αγορές εύχομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
verrasod Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Παιδιά τελικά αγόρασα το amilo 3438 από το πλαίσιο.Έχω ένα πρόβλημα όμως.Αφότου έκανα εγκατάσταση δικτύου για να το δικτυώσω με το desktop, μου φαίνεται ότι πάει πιο αργά απ' ότι στην αρχή.Πως μπορώ να επαναφέρω τις αρχικές ρυθμίσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
verrasod Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Τελικά βρήκα πως γίνεται η επαναφορά στην πρότερη κατάσταση.Την έκανα και όλα οκ.Αλλά προέκυψε άλλο πρόβλημα!!!Υποτίθεται ότι η μνήμη είναι 512 (2χ256).Στις πληροφορίες του συστήματος λέει: συνολική πραγματική μνήμη 256MB, διαθέσιμη φυσική μνήμη 331 ΜΒ!!!!!!!!!!! Δηλαδή ενώ χρησιμοποιεί 512 ΜΒ , τα 256 δεν μπορεί να τα δει (κι ας τα χρησιμοποιεί).Το πήγα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι δεν πάταγε καλά το ένα module.Γυρίζω σπίτι , πάλι τα ίδια.Βγάζω το ένα dimm και αφήνω μόνο 256 επάνω.Ο υπολογιστής μπουτάριζε κανονικά.Του αλλάζω θέση , όλα καλά.Δοκιμάζω το άλλο dimm , σε κάθε μία θέση ξεχωριστά και όλα καλά.Το μόνο που είδα είναι ότι όταν βάζω τα dimm στην μία από τις δύο slot, μου δείχνουν 255,36 ΜΒ αντί για 256.Στο άλλο slot δείχνουν κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.