MariaTs. Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Νέους κόσμους θέλω μαζί σου να δω να γεννηθούμε στο φως σε κρυσταλλένιο βυθό μαζί σου θέλω να μπω Αλλάζουν θέση οι πλανήτες και φορά και σχηματίζουν τ'άστρα γέφυρα Ο ήλιος βγαίνει μες στο σκοτάδι φωτιά στη ψυχή σου κοίτα με μάτια-ακτίνες θέλω τον κόσμο να δω στην άλλη άκρη κοίτα Αλλάζουν θέση οι πλανήτες και φορά και σχηματίζουν τ'άστρα γέφυρα
funkyshit Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 kala re omnimal stixous apo ellhniko kommati itheles??? re kati mysthrioi.... plaka kanw...
paschalia Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Για ελληνικους στιχους υπαρχει (εμενα μ'εχει βολεψει αφανταστα) το : http://www.kithara.vu
vagpap Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 [offtopic]MariaTs. για μια στιγμή σε μπέρδεψα με την Cristina... Γιατί άραγε...? Μήπως με μπέρδεψε το avatar σου? Μήπως λέω.. λολ[/offtopic]
MariaTs. Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Χι! Χι! Χι! Ναι! Ναι! Ναι! Ναι! Αλλά αλλού κοιτά της Cristina η Boo κι αλλού η δική μου!
omnimal Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 kala re omnimal stixous apo ellhniko kommati itheles??? re kati mysthrioi.... plaka kanw... ναι ! δεν εχω και τοσο καλο αυτι ξερεις . . . . φοβερο τραγουδι παντως ! παιδια ευχαριστω !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.