Προς το περιεχόμενο

Aυτο το Azureus πως δουλευει??

vazelo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκιμασα το faq του αλλα δεν με φωτισε ιδιαιτερα... υπαρχει καποιοσ που μπορει να με βοηθησει???Σας ευχαριστω...

Δημοσ.

Απλο ειναι ρε φιλε

αφου ειναι και στα ελληνικα τι αλλο θες τι δεν καταλαβες να στο πουμε μια εισαγωγη torrent κανεις και καποιες ρυθμισεις αναλογα την συνδεση σου

Δημοσ.

filika kai apo proswpikh empeiria...

ase to Azureus kai bale Bit Comet....

an epimeneis omws...

den einai tipota dyskolo mwre...apla proteinw na mh kaneis enabled kati features pou exoun oi teleutaies ekdoseis (kati perierga den tha thymamai alla nomizw oti katalabes ti lew) ta opoia trwne kai bandwidth kai porous systhmatos.

gia auto sou lew...Bit Comet dagkwto!

:D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κατέβασα κι εγώ το Azureus. Oι ρυθμίσεις δεν είναι και οι δύσκολες μιας και κάνω χρήση των οδηγιών που συστείνω και στον topic starter. Το πρόβλημα και κόλλημα δημιουργείτε στη Θύρα TCP. Έχει το 6881 και στη δοκιμή που κάνω, το αποτέλεσμα δεν είναι θετικό. Στις οδηγίες εγκατάστασης του Azureus λέει ότι αν το αποτέλεσμα δεν δείχνει θετικό τότε φταίει το firewall. Σαν firewall έχω το Kaspersky Anti-Hacker. Έχω απεγκλοβίσει το Azureus απ'τον firewall όπως και απ'το τείχος προστασίας των Windows (ΧΡ). Παρόλα αυτά το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο! Τι πρέπει να κάνω για να καταφέρω να περάσω το test;

Δημοσ.
kai ego exo to idio provlima me to azureus kai to zone alarm pro . eno to kano allow den ginete tipota.

Αμ έλα που σε μένα 'allow' έγινε για το Azureus αλλά η πόρτα δεν λέει να ανοίξει! Να κάνουμε και καμιά πλακίτσα! :lol:

Δημοσ.

Αν είσαστε με dsl συνδέσεις φροντίστε να κάνετε κ τα αντίστοιχα port forward για κάθε πρόγραμμα που θέλετε να δεί τον "έξω κόσμο" αν χρησιμοποιείτε router. Οδηγίες μπορείτε να βρείτε εδώ http://www.portforward.com .

Το zone alarm έχει παρουσιάσει προβλήματα σε προηγούμενες εκδόσεις με τα "allow". Για τις νυν εκδόσεις δεν γνωρίζω.

Δοκιμάστε να κάνετε καθολικό disable στο όποιο fw για να δείτε αν είναι από εκεί το πρόβλημα.

/sc

Δημοσ.

Ακολούθησα αυτά που έλεγε το portforward.com αλλά δυστυχώς τίποτε δεν έγινε! Η πόρτα του Azureus παραμένει κλειστή! :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...