fotias Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 kalispera se olous sas!!!! 3ereis kaneis pou mporo na vro programata gia nokia 6600 pou na min einai demo??????? 8elo na travao vinteo osi ora thelo kai akousa kai gia ena roloi pou deixnei tin ora se ola ta simeia tou planiti
mathimatikos196 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 file exo ena cd me pirissoteres apo 100 efarmoges- paixnidia kai gyrv stoys 500 ixoys!!! an meneis athina na so grapso!!!! η εφαρμογη για την ωρα ειναι το world clock!!!
panagiotispsomiadis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Η εφαμογή για το video είναι το Camcorder, αλλά δεν μπόρεσα να το βρώ τζάμπα και πήγα να μου το περάσουν.Μαζι με το mp3 player βγηκαν 19 ευρώ.
ALR Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 ρε σύ φιλε, μου κάνεις πλάκα ; Ποιο μαγαζί στην Αθήνα κάνει τέτοια πράγματα να πάμε όλοι μαζί να του βάλουμε φωτιά! Δεν έχεις ακούσει ποτέ για το IRC ; Στο irc έχει τα πάντα από εφαρμογές και παιχνίδια για το 6600 σου ! Επίσης τι να τον κάνεις τον mp3player όταν έχεις τα .ogg τα οποία μπορείς να τα βάλεις και ώς ήχους κλήσης ! Για περισσότερες πληροφορίες about irc , με pm !
panagiotispsomiadis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Το κατάστημα της nokia στην θεσσαλονικη.
Kserolas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 kalispera se olous sas!!!!3ereis kaneis pou mporo na vro programata gia nokia 6600 pou na min einai demo??????? 8elo na travao vinteo osi ora thelo kai akousa kai gia ena roloi pou deixnei tin ora se ola ta simeia tou planiti des edo : http://gallery.mobile9.com/c/nokia-6600-softwares/1/ einai gemato softwares kai themes
deathlok Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Η εφαμογή για το video είναι το Camcorder, αλλά δεν μπόρεσα να το βρώ τζάμπα και πήγα να μου το περάσουν.Μαζι με το mp3 player βγηκαν 19 ευρώ. an den sou edosan kai tipota adies xrisi ktl einai alitia.
kostas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Με την ευκαιρια ψαχνω προγραμματακι που αλλαζει τα καναλια στη τηλεοραση,ξερετε που θα το βρω?
ALR Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Λειτουργεί μόνο για 30 ημέρες όμως μια και είναι από τα ελάχιστα που δεν έχουν σπάσει. Είναι το iRremote της psiloc. Δεν ξέρω τι έχουν με την εταιρία αλλά τα περισσότερα groups που σπάνε εφαρμογές, δεν ασχολούνται με της εφαρμογές της..Έτσι το βρίσκεις μέν αλλά για 30 ημέρες trial.
ALR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 yparxei kai spasmeno!!to exw egw! Σπασμένο το irRemote ; Έτσι δείχνει, έτσι λέει, αλλά όπως είπα και πρίν μετά τον μήνα τελειώνει το trial..Το έχεις εγκατεσημένο πάνω από μήνα και δουλεύει κανονικα ;
G_TSIF Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Pou to brikes re triantis7 na to katebasoume kai meis?
triantis7 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 http://www.iphone-forum.org ekei tha breite oti thelete spasmeno.Kante eggrafi prwta!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.