Προς το περιεχόμενο

Τόσο διαφορά τιμής....!!!

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/show_dvd.phtml?id=DVD.02924

Είναι δυνατόν να έχει τόσο διαφορά τιμής σε σχέση με άλλα eshops;;;Η τιμή του και στα καταστήματα έχει γύρω στα 90 ευρώ!!Πώς εδώ έχει 58;;Σκέφτομαι να το παραγγείλω αλλά φοβάμαι μη μου έρθει ο Mr Courier και μου ζητάει κάνα 90άρι!!Τελικά αν όντως ισχύει αυτή η προσφορά το e-shop είναι κατά τη γνώμη μου το καλύτερο eshop στην Ελλάδα!

Δημοσ.

Δε νομίζω να σου ζητήσει παραπάνω, αλλά και να σου ζητήσει, δεν θα το παραλάβεις. Κάνε και μιά εκτύπωση την σελίδα με την παραγγελία σου και δωσ'του την να την πάει πίσω στο eshop μαζί με το δέμα :lol:

Δημοσ.

Den paizei fash na sou zhthsoun parapanw. Mh leme oti 8eloume. Afou to leei toso plhrwneis. Oso gia to an h timh einai kalh, profanws k einai k de nomizw na paizei apath h kati tetoio (auto toulaxiston katalabainw oti mallon se anhsyxei).

Genika exw petyxei kales times sto e-shop se arketa pragmata opote de nomizw oti einai paralogo...

• Super Moderators
Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι κυκλοφορούν δύο (2) εκδόσεις της συγκεκριμένης τετραλογίας:

1. Η 'καλή' με 9 DVD

και

2. Η 'άλλη' με 4 DVD.

Η πρώτη έχει 1 DVD με extras για την κάθε ταινία + 1 DVD extras για όλη την τετραλογία. Η δεύτερη προφανώς δεν έχει τα extra DVD. Πιθανόν αυτή να'ναι η 2η έκδοση.

Δεν είμαι σίγουρος αλλά αυτή την εντύπωση έχω...

Δημοσ.

Και πως μπορώ να βεβαιωθώ για το ποια έκδοση είναι από τις 2 που λες paredwse;;;Άμα τους στείλω ένα email θα μου απαντήσουν;;;

• Super Moderators
Δημοσ.
Και πως μπορώ να βεβαιωθώ για το ποια έκδοση είναι από τις 2 που λες paredwse;;;Άμα τους στείλω ένα email θα μου απαντήσουν;;;

Ίσως ένα τηλέφωνο στο e-shop; Κάπου διάβαζα (σε αυτό εδώ το forum) ότι δεν έχουν και πολύ καλή σχέση με τα e-mails...

Δημοσ.

Παιδιά αν το κοιτάξετε το λέει.. Αριθμός δίσκων : 9. Άρα είναι η καλή...

Χτύπα το μεγάλε... Κι εγώ θυμάμαι ότι ήταν κάπου εκεί στα 90 ευρώ... 58 είναι πολύ καλά και είναι και κλασσικό κομμάτι...

Δημοσ.

Ωραία πες ότι είναι όντως η έκδοση με τα 4 dvd.Δε θα έπρεπε να το λέει κάπου;;Επίσης δε θα έπρεπε να πουλάει και την έκδοση των 8 dvd!

Δημοσ.

ε ναι 40ε για υπότιτλους είναι πάρα πολλά!! απλά στο metropolis όποτε βλέπω πολύ χαμηλή τιμή αυτό είναι.

τα χαρακτηριστικά γιατί δε τα είδε κανείς μας?

Υπότιτλοι: Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά.

Αριθμός Δίσκων: 9.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...