DrLo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 This is the Postfix program at host smtp.freemail.gr. #################################################################### # THIS IS A WARNING ONLY. YOU DO NOT NEED TO RESEND YOUR MESSAGE. #################################################################### Your message could not be delivered for 4.0 hours. It will be retried until it is 5.0 days old. For further assistance, please send mail to <postmaster> If you do so, please include this problem report. You can delete your own text from the attached returned message. The Postfix program <[email protected]>: connect to Singapore.in.smtp.splicednetworks.com[202.124.17.135]: No route to host ???? ????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Ναι, και μένα το ίδιο μου βγάζει εδώ και 5 μέρες. Να τους στείλουμε ένα mail να τους το πούμε :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Εμένα μου το βγάζει εδώ και κανένα 3μηνο που προσπαθώ να κάνω subscribe :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeTd4mN Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Exw meinei xwris dsl logo provlhmatwn OTE (allo an exw full llu vivodi, elladistan...) kai vlepw ta mail mou me mia aisxrh dial up. Etsi phra kai egw auto to mhnyma. Apla krima giati htan ena poly kalo free periodiko. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
assaya Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Ρε παιδιά και εγώ συνδρομητής ήμουν αλλά και πόσα να βγάλεις και πόσο να αντέξεις από διαφημίσεις όπως το TUX - υποθέτω. Εντάξει, τα παιδιά υποστήρηξαν την linux κοινότητα για χρόνια. Τώρα μας έφυγε το TUX θα έρθει κάποιο άλλο να πάρει την σειρά του. Άσε που ήταν και λίγο σπαστικό, κάθε φορά διάβαζα μόνο το μισό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.