user Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Ρε παλικαρια εχω ενα προβλημα (πρωτοτυπο ε?...) Το Halflife μεχρι τωρα δουλευε μια χαρα.Εδω και λιγες μερες οτι και να κανω μου λεει A.I.Disabled και δεν κινειται τιποτε απο bots...Ουτε η επανεγκατασταση το εσωσε.Το'χει αντιμετωπισει κανεις αλλος??Τα'χω δοκιμασει ολα αλλα...Κατι με τα saves υποψιαζομαι οτι παιζεται γιατι καθε φορα που παω να κανω load game τα saves εχουν την ημερομηνια και την ωρα που τα ανοιγω και οχι που τα σωζω.... Ελπιζω να μπορει κανεις να βοηθησει....
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 e kanto enable..ean den to exeis kanei idi...
G_Zisis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Φίλε, γράψε στην κονσόλα ai_disable. Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και μου το έλυσαν τα παιδιά εδώ.
user Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Το βρηκα χτες βραδυ... Βασικα υπαρχουν 3 τροποι.Δουλευει μονο ενας καθε φορα.Εξαρταται. Γραφεις: 1)restart;ai_disable "0";ai_resume 2)ai_disable "0" 3)(πολυ απλα) ai_disable Συνηθως δουλευει το τελευταιο.
stormrider Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 http://games.softpedia.com/get/Tools/Half-Life-2-Enhancer.shtml min to paleveis apo consola, den doulevei panta. katevase to parapanw kai diwrthwnei kai polla alla.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.