paketas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 καλημέρα, έχω ενα δίσκο maxtor 160gb.τον έχω σε 4 partition. χτες καθώς δούλευα ακούστηκε ένας περίεργοσ θόρυβοσ και απο τότε δεν ξανανοίγει.το θέμα είναι πως δεν ανοίγει κανένα partition και έχω σοβαρά αρχεία μέσα που άν χαθούν καταστράφηκα.μπένοντας απο άλλο σκληρό στα windows βλέπω τα partition αλλα μπορώ να μπώ μόνο στο τελευταίο που είναι τα τραγούδια τα οποία δεν με ενδιαφέρουν. ξέρεται μήπως κανένα πρόγραμμα που να μπορεί έστω να δει κα να μεταφέρει τα partition σε άλλο δίσκο;
a123xxsp Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 an den to vlepei to bios den yparxei programma pou tha se voithisei... dokimase na vreis plaketa apo idio disko na tin allakseis kai ISOS na anapsei
firewalker Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Αν το πρόβλημα είναι μηχανικό π.χ. ελλατωματικό ρουλεμάν φοβάμαι ότι δεν γίνετε τίποτε με λογισμικό. Ίσως κάποια στιγμή δουλέψει. Τι ακριβώς άκουσες ? Υπάρχουν πάρα πολλά Recovery tools. Τώρα ποιο είναι το κατάλληλο για την περίπτωσή δεν ξέρω γιατί δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Θα κοιτάξα τα files μου και θα σου πω σε λίγο.
httpd Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 An einai zitima zois i thanatou iparxoun eteries pou kanoun resurrection Toulaxiston kane se proti fasi auto pou eipe o a123xxsp kai vlepeis...
paketas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 to bios blepei ton disko opos episis kai an ton anoikso san deytero sklero blepei ta partition.apla dixni oti mesa sta partition den exi tipota.
a123xxsp Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 An to vlepei to bios tote kapoio apo ta polla recovery tools tha kanei douleia.
stratospr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Ψάξε για το ontrack data recovery. Έχει ξανασυζητηθεί και πιο παλιά εδώ. Σε παρόμοια περίπτωση με την δικιά σου, μπόρεσα κα έσωσα όλα τα αρχεία μου
firewalker Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Το Easy Recovery Pro της ON TRAK. Για ιούς έψαξες? Για να είμαστε σίγουροι...
random Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Οταν κανει τακα-τακα, μαλλον εχουν παρκαρει/κολήσει οι κεφαλες, δηλ προβλημα hardware. δυσκολα τα πραγματα. αλλα αν λες οτι το ps κατι βλεπει μεσα μπορει να σωθει κατι. χτες εκανα merge 2 partition σε 1, ενα σκληρο, με το partition magic και κολλησε το μηχανημα. μολις κανω ρεσταρτ, το PM εβλεπε το 1 πιά partition ως άγνωστο format. βγαζω το boot-cd me to pm, να μπουταρω απο windows, στο φoρτωμα σκαει και κανει συνεχει ρεσταρτ. Βαζω το windows xp cd, μπας και γινεται repair ή reinstall. Βλεπει το δισκο ως not formated. Το μονο που μπορεσα να κανω ειναι να σωσω τα αρχεια που ηθελα σε αλλο δισκο, και παω για φρεσκια εγκατασταση. με αυτο winternals Administrator's Pak http://www.winternals.com/Products/AdministratorsPak/ Bootαρεις με ενα bootcd ERD Commander, kai σε ρωταει ποιο windows installation θελεις να σωσεις. (αν βρει καποιο στους σκληρους σου) Αν βρεθει καποια εγκατασταση windows μπορεις να κανεις πολλα (αλλαγές σε registry, reset passwords, κλπ), αλλα στο δικο μου δεν εβρισκε καμια εγκατασταση!! Εχει ενα εργαλειο το disk commander, που εβλεπε ολα τα αρχεια του δισκου, και τα κανει save ειτε σε αλλο partition, ειτε σε USB, ειτε σε αλλο pc μεσω δικτυου (δεν καταφερα παντως να δω τα share των αλλων, αν και εκανα ping). Ευτυχως εχω το usb flash stick 1 Gb :) :) Δοκιμασα και αλλα rescue (Hirens, UBCD) και δεν εβλεπαν καθολου αρχεια, ενω τα disk tests εβγαιναν οκ, αφου ο δισκος μηχανικα, και σαν δομή ηταν οκ, απλα ειχε corrupted file system .
dimitris__ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δοκίμασε ένα checkdisk με automatically fix errors.
songless_bird Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Στην δικια μου περιπτωση ρε παιδια που το Bios τον βλεπει αλλα οταν παει να ανοιξει το pc βγαζει το μηνυμα "the primary master hard disk failed to start" Τι ειναι? "Χτυπησε" Παει? Παρεδωσε το πνευμα του? Τα δεδομενα δεν σωζονται να υποθεσω. Τον εβαλα και σε αλλο Pc ως δευτερο σκληρο slave και εβγαλε παλι το ιδιο μηνυμα στο boot συνεχισα με F1 το Boot και δεν τον εβλεπαν τα windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.