Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δεν ξέρω γιατί αλλά ποτέ δεν αντιλήφθηκα γιατί υπάρχει αυτή η 'αγιοποίηση' του James Dean και γιατί αποκαλούνται οι ταινίες του 'εκπληκτικές' κλπ κλπ... Προσωπική μου γνώμη; Μετριότατος ηθοποιός που μας έκανε τη χάρη και πέθανε ή αυτοκτόνησε πριν γεμίσει τον κινηματογράφο με μπουρδολογικών προεκτάσεων ταινιούλες της σειράς, όπως είναι οι τρεις ταινίες που δυστυχώς πρόλαβε να βγάλει. Κι αυτό το "επαναστάτης χωρίς αιτία" στυλάκι μου τη δίνει τρελλά. Καταπιεσμένος έφηβος προσπαθεί να ξεφύγει από το σπίτι του αλλά δεν έχει τα @@ να πάει να δουλέψει (έστω σαν εργάτης - όοοοοοχι εργάτης, σιγά μην πάει να λερώσει τα χεράκια του το βουτυρόπαιδο!) για να απογαλακτοποιηθεί. Θέλει είτε κρέμασμα (γιατί είναι μαλ...) είτε ένα γερό βρωμόξυλο (γιατί είναι βουτυρομπεμπές). Συζητείστε.
MaTRiX57 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 (Είναι νεκρός οποτε ας μιλάμε λίγο καλύτερα!!! Θα σου άρεσε να λένε τα ίδια για το νεκρό παππού ή γιαγιά??) ================ Οσο για το ταλέντο... Συμφωνώ... πολυ φασαρία για το τίποτα... απλά πούλαγε στυλάκι υφάκι και μούρη... πεθανε νέος γιαυτό και αγιοποιήθηκε...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 (Είναι νεκρός οποτε ας μιλάμε λίγο καλύτερα!!!Θα σου άρεσε να λένε τα ίδια για το νεκρό παππού ή γιαγιά??) [...] Sorry, δεν αντιλήφθηκα ότι ήταν συγγενής σου...
MariaTs. Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Βρε παιδιά! Χαλαρώστε λίγο! James Dean ε; Περισσότερα γνωρίζεις κανείς; Όλο και κάτι ακούγεται που και που, όλο και καμιά αφίσσα κυκλοφορούν (όταν ο Brat Pitt δεν γουστάρει να ποζάρει), αλλά... paredwse συμφωνώ μαζί σου! Μια φορά τόλμησα να δω μια ταινία που συμμετείχε (δεν θυμάμαι και τίτλο' κάτι με γίγαντες έλεγε' κι ήταν αναφορά για κάτι πετρελαιοπηγές :roll: ) και προσπάθησα να καταλάβω ποιο ήταν το ταλέντο του! Δεν με έπεισε... Αλλά κι απ'την άλλη, άλλη η εποχή εκείνη κι άλλη η σημερινή! Αν κάνουμε σύγκριση στις ερμηνείες γενικά των ηθοποιών ανάμεσα στις 2 εποχές, υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Ίσως για την εποχή του να ήταν ο 'τέλειος'! Αλλά με τα σημερινά δεδομένα, για μένα, μόνο ο Marlon Branton ήταν πολύ καλός τότε!
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 εγώ μόνο το Επαναστάτης χωρίς αιτία έχω δει με τον James Dean, στο οποίο δίνει ρεσιτάλ πάντως. Κατά τα άλλα δε ξέρω τίποτα γι'αυτόν.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 [...']Μια φορά τόλμησα να δω μια ταινία που συμμετείχε (δεν θυμάμαι και τίτλο' κάτι με γίγαντες έλεγε' κι ήταν αναφορά για κάτι πετρελαιοπηγές :roll: ) [...] Προφανώς τόλμησες να δεις το The Giant. Η ταινία δεν θα ήταν τόσο άσχημη αν παραβλέπαμε την παρουσία του James Dean... Αλλά κι απ'την άλλη, άλλη η εποχή εκείνη κι άλλη η σημερινή! Αν κάνουμε σύγκριση στις ερμηνείες γενικά των ηθοποιών ανάμεσα στις 2 εποχές, υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Ίσως για την εποχή του να ήταν ο 'τέλειος'! Αλλά με τα σημερινά δεδομένα, για μένα, μόνο ο Marlon Branton ήταν πολύ καλός τότε! Ακριβώς όμως αυτό που λες σημαίνει ότι οι μεγάλοι ηθοποιοί είναι μεγάλοι ανεξαρτήτως εποχής, είτε μιλάμε για τη δεκαετία του 40 είτε για του 50 είτε για του 90. Ο Marlon Brando (πολύ ωραίο παράδειγμα) ήταν εκπληκτικός ερμηνευτής και το 1950 (A streetcar named Desire - 1951) και το 1960 (Reflections in a Golden Eye - 1967) και το 1970 (The Godfather - 1972, Apocalypse now! - 1979). All weather ένα πράγμα. εγώ μόνο το Επαναστάτης χωρίς αιτία έχω δει με τον James Dean, στο οποίο δίνει ρεσιτάλ πάντως. Ρεσιτάλ ε; Μάλιστα.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Ρεσιτάλ ε; Μάλιστα. "Ρεσιτάλ ε; Μάλιστα. :)", ε; Μάλιστα. Δεν ξέρω αν φάινεται τι πήγα να γράψω παραπάνω. Περίμενα πάντως πιο επιθετική αντίδραση. ;-) Πάντως, ίσως το ότι έχω δει μόνο αυτή τη ταινία με κάνει να πιστεύω ότι δίνει ρεσιτάλ, ενώ ίσως παίζει τον εαυτό του. Τέλος πάντων, δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να τον αντιπαθήσω, άρα...
The_Judas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Υπερτιμημένος είναι σίγουρα αλλά όχι και άσχημος ηθοποιός. Επαιξε και στις τρεις ταινίες του τον ίδιο ρόλο, οπότε δεν μπορούμε να μιλάμε για μέγα ηθοποιό. Είναι τυπική περίπτωση θεοποίησης κάποιου καλλιτέχνη λόγω του ότι πέθανε νέος, σε μια περίοδο που θεωρούνταν ως ο πιο "ανερχόμενος".
^BOOMBOOM Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Aμα δεν είχε σκοτωθεί και μάλιστα με το συγκεκριμένο τρόπο δε θα τον θυμότανε κανένας.
mert Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Aμα δεν είχε σκοτωθεί και μάλιστα με το συγκεκριμένο τρόπο δε θα τον θυμότανε κανένας. Γιαυτο και τα τσακαλια του Hollywood τον μετετρεψαν σε μηχανη κερδους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.