Προς το περιεχόμενο

Boηθεια με Outlook Express...

scouser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια υπαρχει κανενας τροπος να βρω και να εισαγω στο Οutlook Express το Address Book που εχω, για το ΙΔΙΟ account? Εχω τον παλιο μου σκληρο, που εχει ολα τα settings του account μου, αλλα εβαλα ενα αλλο σκληρο, και τον παλιο τον εχω σαν slave. Ετσι, τωρα, θελω να εισαγω τις επαφες μου απο το Address Book, απο τον παλιο στον νεο σκληρο....

Μπορει κανεις να με βοηθησει??

Ευχαριστω..

Δημοσ.

1. Μπορείς να κάνεις copy-paste τις επαφές από το ένα στο άλλο

2. Κάνε paste το παλιό Address Book στην θέση: C:\Documents and Settings\YOUR_ACCOYNT\Application Data\Microsoft\Address Book

Δημοσ.

Adavis ευχαριστω για την απαντηση σου, αλλα δεν μπορω να βρω το address book του παλιου account μου...Ξερεις αν υπαρχει καπου, γιατι εκει που μου λες ειχα ψαξει και πριν κανω post, αλλα δεν μπορεσα να το βρω...

Ευχαριστω

Δημοσ.

Κάνε μια αναζήτηση για αρχεία τύπου wab, δηλ. *.wab

Στα XP το αρχείο θα λέγεται username.wab και βρίσκεται συνήθως μέσα στο προφίλ του χρήστη. Π.χ.:

C:\Documents and Settings\Maria\Application Data\Microsoft\Address Book\Maria.wab

[Γιατί δεν βάζεις Thunderbird, να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο, και ενσωματωμένο αντισπάμ;...]

Δημοσ.

Πήγαινε εκεί: C:\Documents and Settings\****\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook\ και κάνε copy και τα 3 .pst αρχεία που έχει μέσα. Και μετά paste στον καινούριο σου σκληρό. Υπ' όψην ότι ότι έχει το καινούριο outlook θα χαθεί

(όπου *** είναι το όνομα του user που έχεις στο PC σου)

Δημοσ.

@Robas Το παιδί θέλει για outlook Express, αύτο που λες είναι για το κανονικό outlook.

Δημοσ.
Adavis ευχαριστω για την απαντηση σου' date=' αλλα δεν μπορω να βρω το address book του παλιου account μου...Ξερεις αν υπαρχει καπου, γιατι εκει που μου λες ειχα ψαξει και πριν κανω post, αλλα δεν μπορεσα να το βρω...

Ευχαριστω[/quote']

Ο φάκελος Application Data είναι κρυμένος, ίσως γι' αυτό δεν μπορείς να το βρεις. Πάνε Tools-->Folder Options-->View-->Show hidden files and folders.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...