yannis27gr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Έχω φτιάξει κάποιες ιστοσελίδες στις οποίες φιλοξενούνται αρχεία των εξής τύπων: 1. pdf 2. ppt 3. wmv Το πρόβλημα είναι ότι όταν πάτάω τον υπερσύνδεσμο για ν' ανοίξουν, αυτά ναι μεν ανοίγουν αλλά μέσα στον ΙΕ. Πώς μπορώ να το κάνω ώστε να ανοίγει το αντίστοιχο πρόγραμμα ξεχωριστά κι όχι εντός του ΙΕ;
panospc Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Νομίζω αυτό έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις του browser και όχι του site χωρίς να είμαι 100% σίγουρος...
httpd Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Με html δεν είναι εφικτό αυτό με άλλες γλώσσες που μπορείς να τρέξεις system commands Κάτι μπορεί να καταφέρεις..
random Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Αυτες ειναι ρυθμισεις για τον client (καθε επισκεπτης πρεπει να τις κανει μονος του) Windows explorer / Tools / folder options / [tab] File Types / extension XLS / [button] Advanced / uncheck... "Browse in same window" Για τα pdf, οταν εγκαθιστας τον acrobat σε ρωταει αν θελεις να ανοιγουν τα pdf μεσα , και εγκαθιστα ενα plugin. για τα wmv, dont know...
Dikemou Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 sti xeiroteri, kane ta zip, i rename to extension tous
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.