nimik Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 FUJITSU SIEMENS AMILO A1630 - ATHLON64 3700+ 1GB http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=2636&catid=19 Δεν εχω πειρα απο Laptops,ενδιαφερομαι μονο για 64bit (Amd Athlon η Turion..υπαρχει αναλογος Intel???),εως 1500 ευρω και θα ηθελα κατι ποιοτικο να κρατησει το μεγιστο δυνατο, με εμφαση στην αξιοπιστια και εγγυηση (οχι Acer)... Σας ακουω..
PeiramatoZwo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Συγνώμη για ποιά ακριβώς εργασία το χρειάζεσε; Δηλαδή γραφιστικά; Desktop Replacement ? Για παιχνίδια; Το συγκεκριμένο φαίνεται αρκετά καλό πάντως για την τιμή του.
nimik Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Θελω ενα μηχανακι να μπορει σχεδον τα παντα αξιοπρεπως,παιχνιδια δεν παιζω,τον θελω για το μαγαζι αντι για στερεο και για τιβι κι ολα τα υπολοιπα..(Internet κιοτι αλλο προκυψει,η γυναικα μου ειναι γραφιστρια πιθανως καποια στιγμη να χρειαστει και γι αυτο..)
deathlok Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 an den se endiaferei to baros kai i aftonomia(bebea toso ftino pare alli mia bataria apo to ebay) to sistima einai apsogo kai apo timi skotonei(an skefteis mono to cpu poso exei)
nimik Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 an den se endiaferei to baros kai i aftonomia(bebea toso ftino pare alli mia bataria apo to ebay) to sistima einai apsogo kai apo timi skotonei(an skefteis mono to cpu poso exei) Πες μου οσον αφορα το βαρος και την αυτονομια ,τι θεωρειται καλο κτλ.Υπαρχει κατι αναλογο σε Sony,HP,Toshiba εστω και λιγο ακροβοτερο???
nimik Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Τελικα θα προτιμησω να περιμενω ναδω τι θα γινει με τα 64bit και τα φορητα,λογικα σε λιγο καιρο θα υπαρχουν πολλες επιλογες με κατα προτιμηση AMD, Turion & Dual Core και βασικα αποφασισα να μην το αγορασω online αλλα να το δω πρωτα να δουλευει και μετα,παντως υπαρχουν ορισμενα πανεμορφα....παιγνιδακια μηχανακια..ειδα σημερα ορισμενα στα Multirama...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.