theobabis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 μηπως θα ηταν καλυτερο να δημιουργηθει ενα καινουργιο topic με τα spoiler απο το saw 2 για να μην "βγουν" τα δικα μας τα ματια? Eλπιζω αυτο να μη σημαινει οτι εκατσες και διαβασες ολα τα spoiler χωρις να αλλαξεις το background με αριστερο κλικ :-?
nthanasis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 πολυ κατωτερο του πρωτου και πολυ υπερβολικο ειχε καποιες καλες σκηνες αλλα ολο το υπολοιπο αστα να πανε δυστυχως δεν με τρομαξε καθολου Αυτα...
john1987 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 εμενα ουτε το πρωτο με τρομαξε,το θεμα ειναι να σε υποβαλλει λιγο στην ολη φρικη...
bchris Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Εγω παιδια το ειδα εχτες, και ενα εχω να πω: ΤΑΙΝΙΑΡΑ!!!!! Οχι σαν το πρωτο, γιατι το πρωτο ειχε και το στοιχειο του πρωτοτυπου. Σιγουρα παντως ταινιαρα. Μακαρι να βγαινανε πιο πολλα θριλερ σαν κι αυτο...
BROWNEYES Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 εμενα ουτε το πρωτο με τρομαξε,το θεμα ειναι να σε υποβαλλει λιγο στην ολη φρικη... Μία ψήφος και από μένα.. Το θέμα νομίζω ήταν αυτό ακριβώς που αναφέρει ο john1987... Να μπείς στο τριπάκι αυτό, να παίξει με το μυαλό σου (βλ. την ατάκα ***deleted*** )Πάντως ο τύπος που σκέφτηκε να γράψει αυτήν την ταινία πρέπει να είναι ΠΟΛΥ σάικο.. μα ΠΟΛΥ :twisted: !
ksessalonikios Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Η απάντηση είναι στο πίσω μέρος του μυαλού σας" ---- Ποιος να φανταστεί ότι κυριολεκτούσε!!!!! [/b'] εγώ :) αμέσως αυτο σκέφτηκα. Πάντως ο τύπος που σκέφτηκε να γράψει αυτήν την ταινία πρέπει να είναι ΠΟΛΥ σάικο.. μα ΠΟΛΥ :twisted: ! συμφωνώ κι επαυξάνω
Luxx Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 γιατι κυριολεκτουσε; εκτος και αν το μυαλο στην αμερικη ειναι ο αυχενας..
Luxx Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 ακριβως. οταν ακους πισω μερος του μυαλου, νομιζεις οτι λεει να ανοιξεις το κεφαλι και στο πισω μερος θα βρισκεται ο αριθμος..
nick_gr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Για να είναι όπως λες θα έπρεπε κάπως να τους το είχε βάλει εκεί...αλλιώς είναι άτοπο... Θα μου πείς αφού δεν το σκέφτηκαν εκείνοι εμείς γιατί θα έπρεπε να το είχαμε σκεφτεί;
Luxx Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 επρεπε να πει " Στο πισω μερος του κεφαλιου σας " btw τι νομιζετε οτι θα γινει στο Saw III; καθως και ποιος θα ειναι ο περιφημος ελληνικος τιτλος; Σε βλεπω για τριτη φορα ( Ναι , ειμαι ματακιας!! ) Σε ξαναματαβλεπω ( Καινουρια λεξη. )
john1987 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 προφανως θα συνεχισει το εργο του jigsaw το "πρεζακι"...προβλεπω μεγαλη πατατα παντως.... επισης,προβλεπεται πατατα και στη μεταφραση....
Luxx Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 προφανως θα συνεχισει το εργο του jigsaw το "πρεζακι"αυτο το ξερουμε
ksessalonikios Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 επρεπε να πει " Στο πισω μερος του κεφαλιου σας " σιγά μην έλεγε και ''στο πίσω μέρος του ΠΑΝΩ κεφαλιού σας''
Luxx Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 καλα...!! για πειτε, αν ησασταν εσεις ο jiwsaw τι θα κανατε; για σχεδιαστε ενα δικο σας " Play me "
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.