Προς το περιεχόμενο

Saw 2

Cue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ούτε κι εγώ είχα ψυλλιαστεί τίποτα παρα μόνο ότι δε γίνεται να τελειώσει χώρις κάποια ανατροπή...

SPOILER Και μετά το σκηνικό, θυμήθηκα τι έλεγε ο jigsaw ακριβώς στα λόγια που είπε στον μπάτσο : "Your son is in a safe, a quiet place..." και ως γνωστόν safe σημαίνει και θησαυροφυλάκιο.... :) spoiler

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Nαι αυτό ήταν ωραίο αλλά όχι και κάτι το ιδιαίτερο.Γενικά η ταινία δεν είχε λόγο να βγεί...Όταν ανεβάζουν τόσο τον πήχη με την πρώτη ταινία είναι λίγο δύσκολο να μας αφήσουν και με το sequel "μαλάκες"!!!

Δημοσ.

Ε, πως δεν είχε λόγο να βγει.. Τόση "διαφήμιση" απο την επιτυχία της πρώτης ταινίας να πάει χαμένη?? :D

Εμένα πάντως μ'άρεσε κι αυτή. Δε μπορώ να τη βάλω σε ζυγαριά με την πρώτη, αλλά τη θεωρώ αν μη τι άλλο αξιόλογη..

Δημοσ.

κι αυτη μαμακες μας αφησε στο τελος...αλλα ενταξει,το περιμεναμε...

για μενα η σκηνη στο τελος δεν ειναι τοσο δυνατη οσο στο πρωτο.....

παντως,αν ειχε δει κανεις με διαφορετικη σειρα τις ταινιες μπορει να του αρεσε η 2η πιο πολυ....

γενικα,ναι,δεν ειχε λογο να βγει,αλλα εγω περασα καλα...ελπιζω το ιδιο να συμβει κ με το 3 αλλα τοτε μου φαινεται θα ειναι too much η ολη φαση....

Δημοσ.

Δεν μιλάω μόνο για θρίλερ.Δεν είναι οτι με χαλάν τα sequels σε ένα θρίλερ αλλά σε μία ταινία που μάλλον (αυτή είναι η γνώμη μου) δεν την παίρνει!!!!

Δημοσ.

/offtopic, αλλά μου ήρθε στο μυαλό συνειρμικά απο αυτό που είπε ο Luxx

Για κάτι διαφορετικό, ρίξτε μια ματιά στο Darkness .. Μπορεί να μην αρέσει σε πολλούς, πάντως εμένα με εξέπληξε ευχάριστα όταν την είδα..

Δημοσ.

Καλά, δεν τις σύγκρινα σαν ταινίες, σε καμία περίπτωση..

Απλά μου ήρθε στο μυαλό συνειρμικά. Και σε με εξέπληξε μόνο αυτό που προφανώς εννοείς (μην το κάψουμε για κάποιον που δεν την έχει δει), αλλά μάλλον εννοείς ότι στο τέλος δεν είναι όλα καλά κι όλα ωραία, αλλά έχει επέλθει το απόλυτο κακό..

Γενικά μίλησα για την ταινία, σαν παραγωγή, σαν low profile ταινία, που κατάφερε χωρίς κομμένα χέρια και πόδια, να με τρομάξει κάπως..

Δημοσ.

Ναι, όπως σωστά κατάλαβες αυτό με εξέπληξε και μάλιστα ευχάριστα γιατί ήταν κάτι το διαφορετικό! Εγώ προσωπικά δεν τρόμαξα αλλά είχε σχετικά καλή ατμόσφαιρα η ταινία και βλέπεται ευχάριστα από φαν του είδους σαν και του λόγου μου :)

Δημοσ.

Μαλιστα. την ειδα σημερα. ηταν ολα τα λεφτα και καλυτερη απο την πρωτη, για εμενα τουλαχιστον. παμε λοιπον :

1)στην αρχη με τον michael. ο Jiwsaw του λεει οτι για να ελευθερωθει θα πρεπει να θυσιασει κατι που του χρειαζεται στην δουλεια του ( δλδ το ματι του ). αλλα δεν καταλαβαινω πως γινεται να του εβαλε ενα κλειδι μεσα στο ματι, χωρις να το ειχε καταστρεψει; κατι τετοιο πολυ απλα δεν γινεται, εκτος και αν εισαι ο καλυτερος χειρουργος που υπαρχει..

2) Ο Obi ειναι ενας μυστηριος χαρακτηρας.. δεν μας εδειξε τι τον αναγκασε να τους απαγαγει ολους. επισης τι ηθελε να δειξει οταν εβαλε το μαχαιρι στο λαιμο του και αρχισε να κοβει τον λαιμο του;

3) Ο γιατρος δεν ειναι λογικο να πεθανε. αφου περασε την δοκιμασια του jiwsaw θα επρεπε και να σωθει. εκεινο το πραμα που ειδανε στο υπογειο ειμαι σιγουρος οτι ειναι κουκλα. παρατηρηστε ξανα κατι. οτι το μαχαιρι που παιρνει απο πανω του ο xavier δεν εχει ιχνος αιματος.. και επισης ο γιατρος εχει μπλε ματια ενω αυτο το πραμα εχει μαυρα ματια. αφηστε που φαινονται και για ψευτικα.

4) Η Amanda ηξερε οτι θα πεσει στις συριγγες; γιατι μολις τελειωνει ο jiwsaw τον λογο του, δειχνει ενα παραξενο πλανο πανω στην Amanda και τον φοβο που την διακατεχει. για ποιον λογο;

5) Πως ηταν δυνατο ο xavier οχι μονο να θυμαται ολους τους αριθμους, αλλα και τα χρωματα τους, καθως και τα χρωματα του ουρανιου τοξου; ακομα και αν τα θυμοταν ολα αυτα, θα επρεπε στο τελος να ελεγξει με ποια σειρα επρεπε να τα βαλει. δλδ αν αρχιζει απο το κοκκινο ή απο το ιωδες.

6) Ειδαμε στο δωματιο στο τελος τα 2 πτωματα να ειναι λιγο σαπισμενα. δλδ θα πρεπει να περασε οχι πανω απο μηνα.. πως ειναι δυνατον τα μαλλια του jiwsaw να μεγαλωσαν τοσο; και επισης στο πρωτο σα να μου φαινεται πιο γεροδεμενος. και η φωνη του ειναι εντελως διαφορετικη.. γενικα καμμια σχεση με αυτον στο δευτερο. τωρα δεν ξερω αν η αρρωστεια τον επηρεασε τοσο πολυ.

7) Τωρα που ειδα και το πρωτο, ο jiwsaw μιλησε και εκει για την αρρωστεια του. συγκεκριμενα το λεει στο 51:35

8/Εντυπωσιακο ειναι και η φραση που λεει ο jiwsaw " Game Over ". ο αστυνομικος εκεινη την στιγμη εχασε το παιχνιδι..

εγω παλι δεν καταλαβα τι εγινε με το ταμπελακι που ειδε ο αστυνομικος, που εγραφε Wilson Steel. ηταν καποιο μερος που το θυμοταν ή απλα βλεποντας το ονομα προσπαθησε να μαθει σε ποια περιοχη βρισκεται αυτο το μαγαζι; και ενταξει οτι ταμπελακια βρισκουμε με μαγαζια τι σημαινει; οτι εκει θα βρισκεται και ο δολοφονος;

παντως δεν θα ηθελα να ημουν στην θεση του πιτσιρικα, που οπως φανηκε τα ειχε ακουσει ολα..

Δημοσ.

1)στην αρχη με τον michael. ο Jiwsaw του λεει οτι για να ελευθερωθει θα πρεπει να θυσιασει κατι που του χρειαζεται στην δουλεια του ( δλδ το ματι του ). αλλα δεν καταλαβαινω πως γινεται να του εβαλε ενα κλειδι μεσα στο ματι' date=' χωρις να το ειχε καταστρεψει; κατι τετοιο πολυ απλα δεν γινεται, εκτος και αν εισαι ο καλυτερος χειρουργος που υπαρχει..

..[/color']

αν θυμαμαι καλα το ειχε βαλει λιγο πιο κατω απο το ματι..και για να το βγαλει θα γ@μουσε και το ματι (μπορει να κανω και λαθος)

μηπως θα ηταν καλυτερο να δημιουργηθει ενα καινουργιο topic με τα spoiler απο το saw 2 για να μην "βγουν" τα δικα μας τα ματια?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...